Showing posts with label promosi@kedai. Show all posts

Jubah Muslimah : Gabungan Hitam Ungu atau Burgundy ?


Raya oh raya !!...berapa hari lagi nak memasuki Ramadhan pon tak hingat kan. Tapi kaum hawa lah yang asyik sangat, bukan apa ...mereka tu master plan kewangan bagi sebuah keluarga..haruslah kan buat pesediaan awal apa yang sepatutnya.

Bagi anak-anak pcl, nampak mereka dah semakin matang sekarang. Cara berpakaian, cara bergaul dengan orang dewasa memang menunjukkan perubahan keremajaan umur kepada satu tahap. Selalu bercakap pasal fesyen ini , fesyen itu..nak beli macam ini dan macam itu... MamaD rajin melayan anak-anak, mereka selalunya sependapat.

Bila bertanya kepada pcl tentang fesyen..., senang jer "pakai la jubah nampak keanggunan gadis/wanita Melayu terserlah" ...haha.

Yeah.., wanita atau gadis muslim berjubah memang tampak lebih anggun ! (90% lelaki bersetuju) :)
SweetMuslimah boleh dijadikan pilihan untuk itu :


Baju Muslimah


Cantik bergundy ? ..baru tau ada warna burgundy ...oh lelaki :)

.


Organic Mushroom Mini Farm Kit

Organic Mushroom Farm 

Lebih mudah dan menjimatkan dengan Organic Mushroom Farm, produk cendawan keluaran bumiputera dalam bentuk kit tampil lebih kemas dan bersih : Letak dalam bilik, Spray,  tunggu masa dan tuai hasilnya.

Organic Mushroom Mini Farm Kit  kini sedang dipasarankan ;
RM30.00/kit SM , RM35.00/kit SBH/SRWK (Harga dengan POS)

mushroom kit

Cara penjagaan sangat mudah :-

1) Letak kit di dalam rumah atau tempat redup yang jauh dari cahaya matahari, suhu terbaik ialah di antara 26 hingga 30 darjah Celcius.

2) Spray 2x sehari di sekeliling lubang pangkah.(tak perlu spray direct ke lubang pangkah)

3) Dlm mase 10 hari dah boleh tuai hasil.

4) 1 box kit boleh mengeluarkan hasil sebanyak 5 - 10 kali hasil tuaian

5) Pastikan air yg digunakan tidak berklorin..boleh guna air masak atau air mineral.

mushroom kit

Untuk keterangan lanjut boleh email / whatsapp ; (nazli.angkasa@gmail.com) (017-4009726)

.


PAKEJ MENCANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2015


Saya telah banyak mendapat pertanyaan berkenaan Pakej Mencandat Sotong sejak beberapa tahun yang lalu setelah saya mengiklankan pakej tersebut di dalam blog ini.

Setiap tahun HARGA pakej berubah-ubah bergantung kepada kenaikan harga bahan api/ PERMINTAAN semasa dan beberapa sebab lain.

CARI HOTEL DI TERENGGANU (klik sini)

PAKEJ MENCANDAT SOTONG KUALA TERENGGANU 2015  

adalah seperti berikut :


PAKEJ BOT (8-10 ORANG) = RM? *TERKINI
*SILA BERHUBUNG (017-4009726 Nazlee) UNTUK PERBINCANGAN DAN PENETAPAN HARGA PAKEJ.

Pakej 2015 (Bulan April - Oktober)

KEMUDAHAN YANG DISEDIAKAN:

Peralatan Candat disediakan (utk tambahan jika ada boleh bawa sendiri)
Jaket Keselamatan
System GPS
Spot Light
Kemudahan dapur
Kemudahan tandas/bilik persalinan
Air batu dan Air mineral
Tekong berpengalaman lebih 10 tahun
Taklimat teknik mencadat yang betul
Bertolak (5pm) dan balik waktu subuh (7am di jeti)
Setiap Group diberi 1 Chalet/Bilik untuk menyimpan barang
Makan percuma
Bot berlesen

Bertolak dari Jeti LKIM sekitar Kuala Terengganu.

Makluman/syarat tempahan;

Tempahan hendakah melalui email ; nazli.angkasa@gmail.com / whatsapp 0174009726 (nazlee)
Deposit/pendahuluan RM XXX
Deposit tidak dikembalikan dan pertukaran pakej tidak diterimasetelah dimuktamadkan.




> Email : nazli.angkasa@gmail.com

Dapatkan info Pakej Mencandat Sotong 2016

(Klik)


PULAU PERHENTIAN, LEDANG & LANG TENGAH (3D2N Package) 2015



PULAU PERHENTIAN, LEDANG & LANG TENGAH (3D2N Package) 2015

1) PACKAGE RATES MARCH TO APRIL 2015

Weekdays (Mon,Tue,Wed,Thu)
Twin Sharing per person RM 558.00/person
Triple Sharing per person RM 528.00/person

Weekend (Fri,Sat,Sun)
Twin Sharing per person RM 498.00/person
Triple Sharing per person RM 458.00/person

2) PACKAGE RATES MAY TO AUGUST 2015

Weekdays (Mon,Tue,Wed,Thu)
Twin Sharing per person RM 560.00/person
Triple Sharing per person RM 510.00/person

Weekend (Fri,Sat,Sun)
Twin Sharing per person RM 588.00/person
Triple Sharing per person RM 568.00/person

===========================================================

MINIMUM 6 PERSONS
Type of room: SUPERIOR / POOL VIEW

NOTE :
Surcharge apply during school holidays/ public holidays + RM30 Per person For ADULT and +RM15 per person for CHILD
ALL RATE QUOTED ARE SUBJECT TO CHANGE

PACKAGE INCLUDES
+Welcome Drink on arrival
+2x Breakfast
+2x Lunch
+1x Dinner
+1x BBQ Dinner
+2 Nights stay at the Resort (ARWANA PERHENTIAN)
+Snorkeling Trip include Equipment
(1x Snorkeling Trip at Perhentian Island)
(1x Snorkeling Trip at Redang & Lang Tengah Island)
(Lunch at Laguna Resort Island)
+ Return Boat Transfer from Kuala Besut Jetty and the Island

PACKAGE EXCLUDE
-Conservation Fee for Marine Park (RM5 for Adult and RM2 for child)
- Land Transfer
- Insurance Coverage


Rempeyek rangup Knor ..sedap memang boleh ralit makan !


Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh..

Kenal Blogger Knor ?  Cinnamondotcom ? ...pembuat rempeyek  ? pembuat kek ? Kayu manis? ...apa lagi tah (perkongsian nasihat pendidikan anak-anak dan banyak lagi)...

Anda boleh masuk link blog ini (http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/)

Sebagai anak sedara dengan Knor, aku nak ambil berkat atas kerajinan dan usaha beliau memajukan diri , semoga keberkatan dalam melakukan sesuatu itu ada aura positifnya mengalir kepada anak-anak buahnya insya- Allah. Kami sentiasa mendoakan rahmat kehidupan seluruh keluarga dan pernigaannya berjaya dan terus berjaya ..


Blogger Knor ; Seorang ushawanita kecilan pembuat kek dan juga pembekal REMPEYEK rangup sedap ! Dan terkini beliau mengorak selangkah maju lagi dalam bisnes kuih frozen ;







Rempeyek rangup Knor ..sedap memang boleh ralit makan !


http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/




Aneka Resipi perkongsian Knor :


http://norihanchocolatebakery.blogspot.com/



Untuk tempahan dan langganan produk beliau ;
Boleh hubungi  no watsapp 0132955849 (Kak Nor Ahmad)


.


PULAU REDANG (Redang Island) : Package 3 Days 2 Nights


Redang Snorkeling Package at Redang Reef Resort


redang reef resort

redang reef resort


Redang Reef Resort offers the best arrangement of Snorkeling package with the lowest cost in Redang Island (Pulau Redang). The tour packages are perfect for both individual tour and group tour especially to students due to its supervalue packages. 


3 DAYS 2 NIGHT PACKAGE IN HOUSE PROMOTION 2015
(TRAVELING PERIOD: 1/4/2015 - 31/7/2015)
ROOM TYPE
WEEKDAY
WEEKEND
SCHOOL / PUBLIC HOLIDAYS
ADULT
CHILD
ADULT
CHILD
ADULT
CHILD
TWIN
380.00
-
455.00
-
520.00
-
TRIPLE
340.00
210.00
415.00
250.00
470.00
280.00
QUAD
318.00
210.00
375.00
250.00
440.00
280.00
QUAD SEA VIEW
360.00
210.00
435.00
250.00
490.00
280.00
ADDITIONAL NIGHT
130.00
85.00
165.00
100.00
220.00
180.00
RATES PER PERSON (RINGGIT MALAYSIA)

Package Includes
·  2 Nights Aircond Accommodation with Bathroom attach & hot shower
·  2 ( Breakfast , Lunch , TeaBreak ) And 1 Dinner , 1 BBQ
·  3 Snorkeling Trips- COMPLIMENTARY ( Excluded Equipment )
·  2 Ways Ferry Transfer from SHAH BANDAR - Redang - SHAH BANDAR

Package Excludes
·  2 Way K.Terengganu Bus Terminal / Hotel In Town Area- Shah Bandar Jetty : RM15.00 / Adult RM 5.00 / Child
·  2 Way Kuala Terengganu Airport - Shah Bandar Jetty : RM 30.00 / Adult : RM 15.00 / Child
·  Marine Park Conservation : RM 5.00 / Adult : RM 2.00 / Child
·  Life Jacket : RM 15.00 / Adult : RM 10.00 / Child
·  Normal Mask : RM 15.00 / Item : Power Mask ( for spectacles ) : RM 25.00 / item



Terms and Conditions

·  Single Supplement @ RM 80.00 per adult per night base on Twin Sharing Rate
·  Toddler 02 - 03 years old @ RM 80.00 per infant ( Without Bed )
·  Children : 4 - 11 years old
·  Upon confirmation of booking, 50% deposit of the tour fare is required .
·  Full payment 2 weeks before arrival, NON-REFUNDABLE for cancellation or no show
·  The management reserve the right to alter, modify or withdraw the package at any time without prior notice.
·  The resort operator accepts no liability for losses incurred due to the failure of connecting with other services,and cannot be held liable for the loss and damaged of baggage
·  Weekday : check in between Sunday to Wednesday
·  Weekend : Check in between Thursday to Saturday
·  Public Holiday : April : 30 ; May : 1,2,3,13 ; Jul : 17 - 18 ;
·  School Holiday : Mar : 13 - 21 ; May 29 - 31 ;Jun : 1-13 ;
·  * Quad / Quad Sea view room accommodate 4 to 5 person


Please contact :  Nazlee (tel/Wa : 017-4009726) (email : nazlee@xcelltravel.com)  
Xcell Travel & Tours Managements Sdn. Bhd. KPK/LN : 7355


PAKEJ PULAU PERHENTIAN BERMULA DARI KOTA BAHRU


Bagi memudahkan perjalanan pelancong dari Kuala Lumpur khususnya yang mahu ke destinasi Pulau Perhentian, pihak agensi ada menyediakan kemudahan pengangkutan dari Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra Kota Bahru atau dari hotl-hotel sekitarnya dengan harga pakej yang menarik .

Harga termasuk seperti yang dinyatakan dalam iklan :


Early Bird Pack To Perhentian Island

Atau hubungi :

[Xcell Travel & Tours Management Sdn Bhd
email : nazlee@xcelltravel.com
whatsapp : 017 400 9726]


Ejen Jualan :
Bagi yang berminat mahu menjadi ejen jualan untuk pakej Early Bird Pack To Perhentian Island, anda boleh email details kepada saya : nazlee@xcelltravel.com

.


BELUT : PEMBEKAL BELUT HIDUP LIAR


Belut atau Monopterus albus (belut sawah) diakui banyak memiliki manfaat untuk kesihatan manusia. Ia juga merupakan makanan kegemaran banyak negara terutama Jepun dan Korea. Tidak hairanlah mengapa jangka hayat warga Jepun HIDUP SIHAT DAN LAMA antara tertinggi di dunia.

Ini semua kerana khasiat yang terdapat pada BELUT !


Ha, kalau nak tahu apakah khasiat yang ada pada belut sawah ini, jom baca..


Khasiat belut

Spesies belut mempunyai nilai pemakanan yang tinggi. Secara keseluruhan dalam daging belut terkandung kebaikan yang banyak di antaranya termasuk kolesterol, sodium, protein, air, kalori, berkhasiat tinggi, asid lemak tak tepu Omega-3, Asid lemak tak tepu Total Omega-6, Vitamin A, C, E (Alpha Tocopherol), Thiamin, Ribofl avin, Niacin, Vitamin B6, Folate, Vitamin B12, Pantothenic Acid, Choline, Kalcium, Zat besi, magnesium, fosfor , potassium, sodium, Zinc, Mangan dan Selenium.

Sumber khasiat sebegini hanya boleh didapati pada seekor belut yang beratnya hanya 204 gram saja. Dalam perubatan tradisional, belut dikatakan boleh membantu mengubati penyakit seperti buah pinggang, lelah, darah gemuruh, lemah tenaga batin dan penyembuhan luka pembedahan.

Bagi pengidap buah pinggang, belut dimakan hidup-hidup ataupun dipanggang terlebih dulu. Limpa belut dipercayai mampu mengubati penyakit lelah.  Caranya, limpa belut salai, kemudian dibakar hangus akan dimakan bersama seulas bawang putih dan serbuk halia.



Selain itu amalan meminumnya reneh sup belut dikatakan mampu mengubati penyakit lelah. Sup belut juga mampu mengubati penyakit darah gemuruh dan mengatasi masalah lemah tenaga batin. Pesakit yang baru selepas pembedahan, memakan belut membantu menyembuhkan luka dan kesan pembedahan dengan lebih cepat.

Jika kerap memakan belut, ia dikatakan boleh menguatkan daya tahan tubuh, menormalkan tekanan darah, menghaluskan kulit, mencegah penyakit mata, menguatkan daya ingatan.




Wow, siapa sangka spesis yang seakan-akan ular ini mempunyai khasiat yang begitu banyak kepada kesihatan manusia ya.

Lepas ni, boleh lah kita tukar menu selera. Pengamal Diet juga digalakkan (terutamanya Atkins Diet)

Harga pasaran Belut Sawah dikatakan begitu tinggi nilai kerana ianya sangat mendapat sabutan, ada ketikanya stok belut sukar didapati di pasaran kerana ianya datang bermusim.



Pembekal Belut Di Pasaran

Saya ada informasi di mana anda boleh mendapatkan Bekalan Belut Sawah Secara Borong (Untuk peniaga runcit atau pengusaha restoran) (Minimum order 50 kilogram)

Hubungi no ni +60 13-255 4165 Din Bangi (jual/beli belut)

Anda berani pancing belut ? ..lumayan kalau dapat banyak ekor boleh menjana pendapatan.
Untung jadi budak kampung kalau rajin..hihi

>>semua gambar dari sumber google.com


Van Eksekutif Untuk Disewa


Van Eksekutif Untuk Disewa (14 tempat duduk)



Bagi anda yang memerlukan kemudahan Van Sewa, dari Pantai Timur (Kelantan dan Terengganu khususnya) dan destinasi yang disebutkan, berikut adalah senarai kadar harga yang dikeluarkan Oleh Xcell Travel & Tours Management Sdn Bhd.


Sila berhubung : 

+6010 – 928 2086 ( GHAFAR ) 
+6011-255 20355 ( SHAMSUL ) 





RUMAH BURUNG : Rumah Mewah Untuk Yang Sayang Kepada Haiwan Dibuka Untuk Tempahan.

1.  Rumah Burung untuk tempahan saiz 70 inci tinggi dan bukaan 4x4 kaki.

2.  Rumah Burung untuk tempahan saiz 70 inci tinggi dan bukaan 4x4 kaki.





Seni itu indah, indah bagi mereka yang tahu menilainya. Seni ukiran hasil kerja tangan oleh seorang rakan sebagai pengusaha membuat sangkar/rumah untuk haiwan kesayangan seperti burung dan kucing.

Nampak unik dan sangat mengkagumkan "rumah mewah haiwan" tersebut diperbuat daripada kayu. Dengan saiz 70 inci tinggi dan bukaan 4x4 kaki.

Sudah berpengalaman lama dalam bidang seni tukang tersebut, kini mengorak langkah dengan sedia untuk menyesuaikan tempahan mengikut kemajuan semasa.

Rumah untuk burung dan kucing peliharaan ; pastinya ramai peminat haiwan peliharaan tersebut rela 'melabur wang' untuk haiwan kesayangan mereka.

[Gambar-gambar di atas adalah sesuai untuk burung]

Untuk dijual dengan harga Rmxxxx termasuk caj pengghantaran ke lokasi anda.
Tempoh siap : Seminggu @ bergantung kepada rekabentuk.

- Rumah Burung (design sendiri @ boleh bincang mengikut cadangan kami)
- Rumah Kucing (design sendiri @ boleh bincang mengikut cadangan kami)

Harga boleh whatsapps/tel saya ; 0174009726 Nazlee.

** MAAF , penerimaan tempahan dihentikan buat sementara waktu sehinga diberitahu. Terima kasih. (update 12 Apr 2016)



Pakej Lawatan 3H2M ke Kelantan Darul Naim (2015)

Assalamualaikum & Salam sejahtera

Jangan kata tak ada orang mintak buat pakej melawat negeri Cik Siti Wan Kembang ! , banyak permintaan ye..orang luar terutamannya.

Seperti mana yang kita maklum, negeri-negeri di pantai timur semenanjung sekarang ni sedang mengalami masalah banjir besar di beberapa kawasan yang berkenaan.

Namun untuk tahun 2015 program travel, kami di Xcell Travel & Tours telah membuka peluang kepada mereka yang memerlukan perkhidmatan ini ; Pakej Lawatan 3H2M ke Kelantan Darul Naim (2015)




Negeri Kelantan tidak kurang juga mempunyai tempat menarik untuk dikunjungi. Pada musim cuti sekolah, ramai orang-orang dari luar Kelantan melawat negeri tersebut. Di antara tempat-tempat menarik di Kelantan ialah Istana Jahar, Kampung Kraftangan, Masjid Beijing, Rantau Panjang, Pantai Cahaya Bulan, Pantai Genting, Tumpat, Wakaf Che Yeh, Pasar Siti Khatijah, Baazar Tok Guru, Gelangang Seni, Rantau Panjang, Pengkalan Kubur dan sebagainya.




Pakej Lawatan 3H2M ke Kelantan Darul Naim (2015)

Bilangan Peserta4 orang10 orang20 orang30 orang40 orang
Harga (RM) utk seorang360310280260240

Kos termasuk:

- Kediaman 3 hari 2 malam (homestay dan hotel bajet. Jika mahukan penginapan yang lebih baik, sila nyatakan. Kami akan uruskan dengan penambahan kos)
- Pengangkutan dan pemandu
3 kali makan pagi dan 3 kali makan tengahari

Kos tidak termasuk:

-Tiket atau pengangkutan anda dari destinasi anda ke Kota Bharu.(Pengangkutan dari destinasi anda ke Kota Bharu boleh diuruskan berdasarkan permintaan terutama melibatkan jumlah peserta yang ramai)
-Tiket sepanjang lawatan anda di tempat anda lawati seperti Muzium Negeri, Muzium Perang dan Istana Jahar.
-Makan Malam (Untuk memberi peluang kepada peserta memilih sendiri tempat makan dan menu yang ingin dinikmati. Kami akan membawa anda ke tempat tersebut. Anda cuma perlu order dan bayar sahaja. Mudah bukan??)
-Perbelanjaan sendiri
-Insuran perlindungan

Syarat:
Minimum untuk 4 orang.
Tarikh terbuka sepanjang masa

HARIITINERARY/JADUAL LAWATAN
HARI-01
  • 2.00pm Check in hotel
  • Free and Easy..aktiviti bebas
  • 6.00pm: Bertolak ke Wakaf Che Yeh. Makan malam di sekitar Wakaf Che Yeh dan Solat Maghrib
  • Aktiviti Malam - Shopping dan menjamu mata di pasar malam terbesar di Kelantan, Wakaf Che Yeh. Terdapat pelbagai barangan di sini dari pakaian, tudung, kain batik, jam tangan makanan dan juga assesori wanita
  • Balik ke hotel
HARI-03
  • Sarapan pagi.
  • City Tour – Explore Kota Bharu – Melawat Muzium NegeriKampung Kraftangan, Istana Jahar, Bank Kerapu, Restoran Nasi Ulam Cikgu Hamid, Masjid Negeri (Masjid Muhamadi), kraft tangan dan kawasan sekitar.
  • Makan tengahari, solat zohor dan rehat.
  • Melawat ke pusat batik di Paloh.
  • Sesi petang - rehatkan minda anda sambil menikmati hembusan bayu di Pantai Cahaya Bulan. Anda boleh menikmati pemandangan dan juga menjamu selera berasaskan makanan laut seperti sotong celup tepung, udang celup tepung, ikan celup tepung dan makanan laut yang lain (Makan dan minum anda di sini adalah di atas perbelanjaan anda sendiri)
  • Makan Malam di Restoran Nasi Kerabu Ayam Percik yang popular di Kelantan iaitu Yati Nasi Kerabu yang pasti menjanjikan pengalaman yang tidak akan anda sepanjang anda berada di Kelantan.
  • Balik ke hotel – Free & Easy….aktiviti bebas……Rehat untuk aktiviti yang paling di tunggu esok hari
ATAU
  • Sesi petang - Melawat ke Bazar Tok Guru. Shopping kain batik, aneka tudung dan assesori wanita.
  • Selepas menjamu mata di Bazar Tok Guru, rehat-rehatkan minda anda di Gelanggang Seni. Saksikan permainan dan persembahan tradisional dari Negeri Kelantan seperti permainan gasing, silat, main puteri, dikir barat, wayang kulit dan sebagainya.
  • Makan Malam di Restoran Nasi Kerabu Ayam Percik yang popular di Kelantan iaitu Yati Nasi Kerabu yang pasti menjanjikan pengalaman yang tidak akan anda sepanjang anda berada di Kelantan.
  • Balik ke hotel – Free & Easy….aktiviti bebas……Rehat untuk aktiviti yang paling di tunggu esok hari
Nota: Anda boleh memilih destinasi mana yang anda inginkan samada ke Pantai Cahaya Bulan atau ke Bazar Tok Guru
HARI-03
  • 9.00am Breakfast dan check out hotel
  • Berlepas ke Rantau Panjang. Aktiviti Shopping anda bermula
  • Makan tengahari
  • Singgah di Masjid Beijing di pekan Rantau Panjang.
  • Balik ke Kota Bharu. Bersedia untuk ke airport, stesen keretapi atau stesen bas
ATAU
  • 9.00am Breakfast dan check out hotel
  • Berlepas ke Pengkalan Kubor. Aktiviti Shopping anda bermula
  • Makan tengahari
  • Singgah di Pantai Sri Tujuh untuk menikmati keindahan pantai. Terkenal sebagai pantai tujuh lapis.
  • Balik ke Kota Bharu. Bersedia untuk ke airport, stesen keretapi atau stesen bas.

*Nota: Jadual lawatan ini adalah tidak rigid. Ianya mengikut kesesuaian masa. Pada hari ke 3, peserta boleh memilih destinasi membeli-belah mereka samada Zon Bebas Cukai Rantau Panjang atau Zon Bebas Bebas Cukai Pengkalan Kubor.




Untuk pertanyaan/tempahan : 
email : nazlee@xceltravell.com / sales@xcelltravell.com
Tel/WA : 017 400 9726
web : www.xcelltravel.com


Package Budget 3D2N Trip To PERHENTIAN ISLAND



3D2N Trip To Perhentian Island

Rate Package/pax = Rm450.00

Package Includes
  • Bas Persiaran (Petaling Jaya - Kuala Besut - Petaling Jaya)
  • Homestay 2 night
  • 2x Buffet breakfast
  • 2x Lunch, 2x Dinner & 1x BBQ
  • Speedboat transfer return from Kuala Besut jetty
  • 1x Snorkling trip by boat (snorkling equiptment and life jacket)

[Grouping target for Family Trip / Company Trip / Reunion / etc]
Min/pax = 35 persons per trip
Max/pax= 42 persons per trip

Package Excludes
  • Tour island
  • Fishing
  • Shopping
  • Marine Park fee , etc .










Trip Bajet 2015 : 3H2M HAT YAI / SONGKHLA


Tarikh : 27.02 - 02.03.2015 (3d2n)
Harga Pakej : Rm 300/person [Trip terbuka pada umum]
Pakej: Bas 2 hala

Termasuk :  Air mineral | hotel 2 nite | breakfast 1 x | tour guide | insurance | 1/2d tour hatyai | 1d tour songhkla .

Tempat lawatan :  Bandar Hatyai | Bandar Songkhla | Nora Plaza | Renu kooyo | Samila Beach | Chang Puak Camp | Ice dome | Museum 3d | Tang Kuan Hill .

Booking : Rm 100 (Oct)
1st payment : Rm 100 (Nov)
2nd Payment : Rm 100 (Dec)

Berminat , sila whatsapp sebelum terlambat kepada 017-4009726 (Nazlee; sebagai wakil kepada MSG Travel group)




017-4009726
wakil kepada MSG Travel group









_____________________________
Sila berkunjung ke laman web rasmi ;
Kelab Blogger Ben Ashaari


Trip percutian berbaloi ; Cameron Highlands, Singapore, Padang Besar, Penang dan Hat Yai


Inginkan trip yang murah dan berbaloi .. bersama MSG TRavel & Tours, boleh pilih dan hubungi saya ..


1) 1 day trip ke Cameron Highland Rm 99 (22 - 23 .11 .2014)

2) 1 day trip ke Singapore Rm 135 (21 - 23 . 11 . 2014)

3) 1 day trip ke Wang Kelian / Padang Besar Rm 100 (05.12 - 06.12.2014)

4) 1 day trip ke Penang Island Rm 90 (30 - 31 . 01. 2015)

5) 3 day 2 nite ke Hatyai Rm 300 (27 - 02 . 03 .2015) (pakej budget)


Berminat , sila whatsaap sebelum terlambat kepada 017-4009726 (Nazlee; sebagai wakil kepada MSG Travel & Tours)











Kelab Blogger Ben Ashaari




1 Day Trip Wang Kelian & Padang Besar (Tarikh : 05 Dec ~ 06 Dec 2014)


Assalam buat semua...ada yang nak follow kami 1day trip ke Wang kelian & Padang Besar,Perlis.. Bershopping sakan...beli periuk kuali balanga, Toto,  pakaian,  handbeg bag packer !!

Jom sertai kami..

Harga Trip : Rm100/individu

1 Day Trip Wang Kelian & Padang Besar (Tarikh : 05 Dec ~ 06 Dec 2014)
Pengangkutan : Bas Persiaran


Jadual Perjalanan :
05/12/2014 (Jumaat)
  • 10:30 mlm - Berkumpul di Kelang
  • 11:00 mlm - Bertolak ke destinasi
06/12/2014 (Sabtu)
  • 03:00 pagi - Brehenti rehat RnR Tapah Perak
  • 03:30 pagi - Sambung perjalanan
  • 06:00 pagi - Dijangka tiba RnR Gurun Kedah (solat,sarapan dan bersiap sedia)
  • 07:30 pagi - Bergerak ke Wang Kelian 
  • 09:00 pagi - Dijangka tiba di Pasar Pagi Wang Kelian (shopping / santai)
  • 12:00 tgh  - Bergerak ke Padang Besar (lunch / shopping / santai)
  • 04:30 ptg  - Bergerak balik ke Seberang Jaya Perai Penang.
  • 06:00 ptg  - Singgah Kedai Jeruk Pak Ali , Seberang Jaya Perai Penang. (Dinner / santai)
  • 09:00 mlm - Bertolak balik ke Kelang

Segala perbelanjaan (belian barangan, makan pagi, makan tengahari, makan malam) adalah tidak termasuk harga pakej (di bawah tangguan sendiri).


Hubungi untuk buat tempahan : (Deposit  Rm50.00)

Whatsaap : 0174009726 nazlee
email : nazli.angkasa@gmail.com



Kelab Blogger Ben Ashaari




SINGAPORE DAY TRIP




SINGAPORE DAY TRIP (10 - 12 Oktober 2014) RM135 /dewasa  **RM120/kanak2 (3-12thn)

Sila merujuk kepada banner di atas ;

Pakej termasuk :

Pengangkutan KL-SG / SG-KL
Sarapan pagi
Air Minuman+makanan ringan
City Tour Guide

Pakej tidak termasuk :
#Universal Studios Singapore, tiket masuk Rm170/dewasa , **Rm140/kanak2 (3-12thn)



**update 12:24pm (19/8/2014)

Berminat/booking boleh hubungi :  
whatsaap 0174009726 (nazlee@PCL )
nazli.angkasa@gmail.com









TRIP KE LANGKAWI 2H1M



TRIP KE LANGKAWI 2H1M

Merujuk kepada banner di atas ;

Tarikh percutian adalah pada 21 hingga 23/11/2014

Pakej :  RM300/dewasa (OPEN untuk 36 Seats)

  • Bas (KL ~ K.Perlis ~ KL)
  • Feri
  • Hotel 
  • 1 Breakfast & 1 Lunch @ Langkawi
  • Bas & Tour Guide @ Langkawi
Tempat lawatan :
  • Geo Park
  • Padang Mat Siratt
  • Makam Mahsuri
  • Kilang gamat
  • Underwater World
  • Cable car
  • Dataran Lang
# Segala perbelanjaan makan malam, tiket masuk lawatan dan lain-lain di luar pakej adalah tanggungan sendiri.

Hubungi untuk buat tempahan : 
Nazlee @ PCL Whatsaap : 0174009726 
email : nazli.angkasa@gmail.com






Promosi Pelancongan 2014 : 3H2M HAT YAI / SONGKHLA


Jom jalan jalan kami menawarkan pakej percutian bajet mampu ;

3H2M HATYAI/SONGKHLA TARIKH : 24.10.2014 - 27.10.2014
RM 380/SEORANG DEWASA
RM 280/SEORANG KANAK KANAK

*kanak (4-12 tahun)

Hat Yai Thailand ~ MsgTravel Transport


PAKEJ :
BUS PERSIARAN -KLG/S.ALAM -HATYAI
HATYAI-KLG/S.ALAM
HOTEL 2MALAM
TOURIST GUIDE
INSURANCE
MAKAN TENGAHARI 2X 1 DI HATYAI 1 DI SONGHKLA
1/2 DAY TOUR @ HATYAI
1 DAY TOUR @ SONGKHLA

TEMPAT DI LAWATI :
NORA PLAZA@HATYAI
RENU KOOYO@HATYAI
PERUSAHAAN MADU ASLI@HATYAI
MUSEUM 3D@HATYAI
LARGEST NIGHT MARKET@HATYAI
CHANGPUAK CAMP@SONGKHLA
ICE DOME RUMAH ICE@SONGKHLA
SAMILA BEACH@SONGKHLA
TANG KUAN HILL@SONGKHLA
FLOATING MARKET@SONGHKLA

SEGALA TICKET MASUK, MAKAN PAGI DAN MALAM ATAS KOS SENDIRI.

TERBUKA KEPADA INDUVIDUL, FAMILY TRIP, COMPANY TRIP, REUNION.

Berminat sila hubungi/wassap : Nazlee @ PCL : 0174009726





Royal Belum Adventure ; Promosi Percutian Bulan November.


Asalam semua...



ada tak nak sertai percutian untuk terokai alam semula jadi ? ...Royal Belum Adventure , aktiviti pun syok !

murah2 je....

Kami haya perlukan 20 orang sahaja..
Konsep menginap diatas boat di tasik banding.
dengan kos Rm 280 /seorang

Aktiviti :

  • Kayaking
  • Jungle tracking
  • Bbq
  • Karaoke
  • Melawat perkampungan orang asli
  • Menyampaikan bantuan pada orang asli
  • Mandi air terjun.


Percutian 3h2m , terbuka hanya untuk 20 orang sahaja (untuk satu boat)

Plan percutian pada bulan 11 (November 2014), tarikh akan ditetapkan kemudian.

Berminat/booking boleh hubungi :  
whatsaap 0174009726 (nazlee@PCL )
nazli.angkasa@gmail.com