Showing posts with label review blog. Show all posts

Review SayidahNapisah | EFG tambah ceria dengannya ?


Review Seterusnya adalah KC a.k.a kakcik.


Menggelarkan dirinya sebagai Kak Cik, Sayidah Napisah seorang yang bercita-cita besar walau tubuhnya agak comel. Bercita-cita untuk menjadi tenaga pengajar di sekolah ataupun Universiti

Kc yang ramah dan mudah mesra, menjadi mangsa usikan dan dia juga apa kurangnya suka mengusik juga.


Kc dan makanan tiada berpisah. Bertuahnya badan disumbat-sumbat makanan pon badan tak gemuk!


Lc yang tua dari usianya daripada ramalan how-old.net  HAHAHAHAAA


Kc dan trademark senyum colgatenya tiada berpisah juga. Senyuman penambat hati abang-abang dan kakak-kakak efg. 


Rupanya model colgate sejak dari sekola. :D


Bercita-cita menjadi cikgu/pensyarah/ngajar tuisyen atau sewaktu dengannya. 



Berblogging seawal umur 17 tahun, motto utama Kak Cik di dalam dunia blog ialah untuk menyampaikan maklumat yang berguna dan bermanfaat kepada pembacanya.

Bagi yang tidak tahu, Kak Cik sedang melanjutkan pelajarannya di dalam bidang Matematik dan dia memang cintakan Matematik!

Kc yang aktif berbelog, aktif mengomen di blog dan aktif chitchat di group whatsapp merupakan pelajar yang cemerlang dalam akademik. 


Selepas bertahun Kak Cik menggunakan url blog memburucintamu, akhirnya Kak Cik menukar kepada satu nama yang feminin sesuai dengan penampilannya iaitu Sayidahnapisah.com.



Trademark blognya ialah burung terbang membawa daun dan sehingga ke hari ini, burung itu tidak pernah berhenti terbang....kasihan burung tu



Review Aku Penghibur I Best Lifestyle Blog 2015

Tak payah nak review lebih sebab blogger yang aku stalk ni korang memang kenal !
Pemenanag award MSMW, dua tahun berturut-turut 2014 dan 2015. Hebatlah kan .

Blogger Acik Aku Penghibur


Aku penghibur? Apa yang nak di hiburkan? Macam mana nak menghiburkan?

Ya, itulah persoalan jika kita lihat di sebalik domain akupenghibur.com. Unik dan versetail. Mungkin juga, bila melihat nama domain ini, tanggapan pertama kita ialah ialah sebuah web yang berasaskan hiburan. Tapi hiburan apa yang cuba di sampaikan?

Aku Penghibur bukanlah sebuah nama yang asing dalam dunia Blogging. Nama yang tercipta hasil dari kata-kata Datuk Aznil Hj Nawawi yang mengatakan "awak boleh jadi penghibur yang baik". Disebalik kejayaan dalam dunia Blogging achik sebenarnya ia adalah dari doa seorang mak dan keluarga yang tiada henti, sokongan dari kawan-kawan reality dan maya serta pembaca di Blog. Achik juga seorang yang 'low profile'

Feb 27, 2014
Untuk pergi ke anugerah ini agar sukar bagi acik kerana acik menaiki kenderaan awam, dari klang terus ke zebra square. Alhamdulilah sampai tepat pada waktunya ...
Apr 23, 2015
Pada malam tersebut, di janjikan mula pada pukul 8 malam tetapi kelewatan sedikit tetapi perjalananan program dan aturcara anugerah berjalan dengan baik sekali.
Mar 06, 2014
Ada yang kata blog acik tak layak menang ? rezeki Allah siapa tahu, siapa kita untuk menidakkannya ? Acik serahkan .... 

Pemilik yang mesra disapa acik ini selalu memberi tunjuk ajar kepada blogger yang masih hijau terutamanya tentang pentingnya ilmu untuk mengendali sebuah blog. Sebagaimana kata pepatah cina, 'jika mahu kuda yang laju berlari, berilah makan rumput yang berkualiti.' Acik berpendapat, untuk menjadi blogger yang baik harus bersedia untuk menerima kritikan, punyai semangat yang jitu serta konsisten dan kreatif dalam penulisan.

aku penghibur


Secara peribadi pula, Acik seorang yang ramah dan berbudi bahasa sehingga menyebabkan dia sering menjadi rujukan kami di EFG. 'Makan sorang' tiada dalam kamus hidup dia. Idea-idea bernas dan kritikan yang diluahkannya cukup berguna, bagai kata-kata seorang abang kepada adik. Bukan terlalu menghormati,tetapi blogger beginilah yang patut dijadikan role model, dahlah comel, boleh jugak bawak bergurau dan tegas pada masanya!

Jika tiba-tiba, dalam satu hari tu, anda macam tak tahu nak buka web apa. Cubalah pergi ke www.akupenghibur.com . Pelbagai input menarik yang boleh kita dapat. Cerita kekeluargaan dan nasihat untuk kita yang selalu alfa..beruntung beb !! dapat jejaka macam dia ni... :))

Acik sedang mencari gadis untuk suri hatinya... cepat isi borang !!

Aug 01, 2013
prinsip sy dalam cari jodoh... bila sy terjumpe satu kata-kata hikmah.. "Carilah cinta Ilahi pasti akan jumpa cinta sejati".. saya pegang pada kata2 tu.. dekatkn diri dgn Allah dan moga Allah temukan sy dgn jodoh yg terbaik.
Dec 26, 2013
Kita selalu "expect" jodoh kita yang terlalu tinggi, dengan gayanya mahupun rupa parasnya. Edisi mencari kita teruskan , dari dunia nyata hinggalah ke dunia alam siber, tapi masih tak ketemui lagi. Puas juga mencari dan ...







Review Nota Purba | Orang Kacak Lawa

Anda mungkin sudah tahu apa itu EFG.

EFG merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog melalui perkongsian feed link di blog yang terlibat. Setiap blog yang join secara langsung pautan feed blognya akan terpapar di blog lain mengikut jadual yang dipersetujui , ini dimaksudkan pertukaran yang membantu meningkatkan trafik blog secara sihat melalui ukhuwah blog/ blogwalking dan belajar teknik untuk meningkatkan prestasi blog ahli.

Bermula hari ini, setiap seorang ahli EFG akan direview. Dan insan pertama yang bertuah direview adalah blogger yang menetap di Selangor.

Fendi Rocka

Di kenali dengan nama pena FR atau Fendi Rocka, pemilik blog yang misteri ini menggarapkan hasil tulisan yang berseni lantaran dari sifatnya yang menyerupai seorang anak seni yang mengacarakan rancangan Melodi di TV3 iaitu Awal Ashari.

Blog beliau "Nota Purba" pasti akan menjadi salah satu blog yang anda tidak lupa untuk singgah. Sebab apa? Yang tu anda kena pergi sendiri ke blog Fr. Satu entry sahaja sudah cukup untuk menjawab persoalan di atas.

FR, EFG , #exchangefeedgroup

Nota Purba

Blog yang jauh dari gosip-gosip liar. Nota Purba berkisar tentang apa yang terjadi kepada penulis itu sendiri di dalam kehidupan seharian

Jika di lihat dari mata kasarnya dan di baca dari nalurinya, pasti pembaca di luar dapat merasakan aura di sebalik pemilik blog Nota Purba yang penuh misteri.

Nota Purba, FR, EFG, #exchangefeedgroup

Fr merupakan ahli EFG yang ke 24 daripada 41 orang ahli EFG. Walaupon EFG mempunyai ramai adik-beradik, Fr sangat disayangi dan disenangi oleh semua adik beradik EFG. Fr yang kuat mengusik itu mengeratkan hubungan kami semua bagaikan sebuah keluarga besar yang bahagia di alam maya.

Kata-kata kekuatan FR dalam hidup adalah "Move on!"

Fr seorang yang kelakar. Pasti semua terhibur bila ada fr. EFG dah menemuramah Fr secara maya dan jawapan bagi soalan di bawah ini dah boleh memberi clue siapakah Fr sebenarnya. Haha

What is chemistry in academic words (not less than 200 words) 😄

"Chemistry adalah bila mata kita saling berpandangan, timbul buih-buih cinta, dan common sense mula keluar dari kepala, kat situ kimia jahat memainkan peranan. ulang 50 kali utk cukupkan 200words.", Fr.

Blog Nota Purba
Url : http://notapurba.blogspot.com
Ahli ExchangeFeedGroup

.



Review Blogger : Gambar Gadis Berbasikal Pada Header Blog ?


mencelah masa dikesibukan hari...Rabu ingat macam Isnin sebab baru lepas cuti ...kan? dah tengahari masih rasa kenyang sebab breakfast sedap pagi tadi..

ok pcl nak buat reviw sikit pasal Blogger nih...dia anak perempuan kepada Encik Adnan ; Anizz Annisa.


Link blog Anizz ; klik pada gambar header atas ni. 

Pasal blog, beliau ni masih lagi bersifat anak gadis remaja macam anak-anak pcl Nina dan Hanis ...eh kebetulan pulak nama beliau pon anis jugak...jadi senang pcl nak ingat .

Itu hari bila ditanya tentang blog "Qaseh Ku" ; pcl ada bagi cadangan supaya tukar sikit background colour.....just my suggestion saja (mata org lama) memang tak mech langsung...kan !

Blogger yang sangat rajin blogwalking., anda komen pasti dia balas balik komen di blog anda..konsep blogwalking yang sangat bersih yang patut dicontohi.

Review tak perlu panjang...yang pasti pcl ajak anda singgah dulu dan kenal blogger tersebut. 
Sekarang ni blog Anizz sedang buat segment...mana yang suka segmen pon dipersilakan terjah.

Terjah nanti ..kirim salam pcl kat dia hokay !!


Baru Dua yang sempat di Review..


(capture hari  pertama entri disiarkan. (t.kasih +1 dari rakan menyumbang pageview)

(capture hari  pertama entri disiarkan. (t.kasih +1 dari rakan menyumbang pageview)

pertamanya nak mohon maaf sangat-sangat kepada pemenang segmen sempena birthday mamaD tempohari , mungkin yang menang tu sendiri dah ingat-ingat lupa...menang ke tak dia huhu, ...janji dicapati ke? ..ok 'kedai ' pcl tengah Hot ni..dan keja hakiki di hari cuti minggu plak tu..kan, macam-macm alasannya.

keduanya nak bagitau..review blog memang mendapat perhatian dari rakan pembaca terutamanya melalui carian google/googleplus. Diharap dapat menyumbag trafik ke blog yang direview juga.

oklah , takmau berceloteh kosong...tengok list pemenang sekali lagi refresh dan tunggu giliran ataupun pcl pick  blog yang mana sempat dulu..(jangan risau , janji pcl nak buat yang terbaik untuk anda yang sporting moting !)

KEPUTUSAN PENUH : Segmen Khas Sempena Ulang Tahun Kelahiran Mama'D


ok akhir sekali, ...hari ni, sat lagi nak pi jemputan kenduri kahwin orang Jawa sini, khabarnya penyanyi rambut kembang 80'an berkain pelikat dibahu datang buat persembahan..*nak tengok abg herman tino bawa pelikat lagi ke tak..bukan nak dengar dia nyanyi sangat ponn..kebetulan emak pengantin tu jiran sekerja juga. ... lepas tu ke Alamanda Putrajaya, carikan akak Nina punya hadiah Birthday dia 30hb esok je..dan terus hantar dia balik ke asrama.

#kerja macam tak kerja je hari ni..baik aku halfday !. yes..family first !






Dia yang segala macamnya untuk saya.


Assalamualaikum,

# ini merupakan entri khas untuk pemenang kategori 1 yang kedua.

kalau nak sebut nama blognya agak berbelit lidah, namun setelah diteliti betul-betul ia merupakan gabungan dua perkataan yang menggambarkan nama dan tempat ..

kita pergi terus ke dalam entri yang mahu diketengahkan , sambil baca boleh juga jadikan sebagai panduan dalam sebuah kehidupan ..kehidupan mencari bahagia dunia dan akhirat., in sha Allah.




"Saya tak banyak harta benda untuk di sumbangkan kepada masyarakat dan dunia, jadi saya memilih untuk menulis blog, dengan harapan kalau ada ilmu yang dapat saya sebarkan, saya akan sebarkan untuk kegunaan semua orang. Mungkin tidak semua orang suka dengan apa yang saya tulis, tetapi itu adalah adat dunia, kita tidak boleh memaksa orang lain suka dengan apa yang kita suka." ~ http://memetlenggeng.blogspot.com

Tuhan tidak tanya berapa lama kita hidup dalam dunia ini, tetapi Tuhan akan tanya, berapa banyakkah amalan yang telah kita lakukan sepanjang hidup ini.

Entri Kekeluargaan
Dari blog beliau , saya lebih gemar preview entri yang berbentuk Kekeluargaan...serius memang kena dengan kehidupan kita sebagai manusia ...walau apa pun , keluarga perlu diutamakan.

Sangat teruja dan tersentuh perasaan bila saya  membaca entri mengenai hari ulang tahun perkahwinan beliau dan di akhir entri tersebut ..katanya ;

"Ramai juga lelaki yang baik-baik dalam dunia ini, bukan suami saya seorang sahaja. Namun saya tetap merasa gembira untuk menyatakannya kerana dia adalah salah seorang diantara yang ramai itu. Oleh itu saya sangat menghargai perkahwinan ini. Mungkin tidak ada hadiah untuk saya kepadanya atau hadiah dari dia kepada saya. Tetapi kebahagiaan yang telah dilalui adalah hadiah yang terbaik untuk ulangtahun perkahwinan ini. "

mari kita terjah blog beliau dalam entri yang saya maksudkan ; (klik banner di bawah)


Beliau juga dikenali di facebook dengan nama seperti link gambar di bawah..pcl pon baru add dia je.


p/s ..apa yang anda dapat dari entri tersebut ?





Cahaya Mata Jiwa Ain

Assalamualaikum,

# ini merupakan entri khas untuk pemenang kategori 1 yang pertama


pertama kali masuk blog ni, wuuh dasatnya !! siap pantun bagai..memang fikir banyak kali nak komen ke tak..kalau nak komen kena lah berpantun ikut rentak..hihi ;


Ok review saya lebih kepada promosi blog, bagi saya blog kak ummi memang sempoi...ramai yang ingin memertabatkan pantun tapi tak semua orang boleh ada bakat semula jadi macam akak kita nih..serius memang seronok barpantun dengan Blogger Ummi Kami , seorang kakak yang sangat peramah dan baik hati..teringin nak tanya beliau,  apakah rahsia disebalik pantun-pantunnya yang bersahaja itu.. maksud saya dan juga mungkin blogger lain nak tahu macam mana  nak dapatkan pembayang  yang  begitu memikat di setiap rangkap pantun nukilan kak ummi ?

cermin diri merungkai wajah,
nada berirama pantun seindah,
saling tak tumpah wajah Ustazah Nor Bahyah,
kalau tak percaya jomlah kita terjah 




ni hasil godekan saya dalam blog beliau..nak cari ilmu jumpa yang lain pulak..haha, apa pon kak ummi jangan marah..semua orang nak kenal dengan cikgu yang bijak berpantun nih..

 

# tajuk entri ni adalah sempena nama pena dalam facebook beliau  , ampunkan saya kalau ada yang silap.







REVIEW : Blog Blogger Queen Of Butterfly

bukan blog header dia... tapi pcl suka.


Assalamualaikum...

inilah Blogger yang menamakan blognya Queen of Butterfly ! , seorang blogger yang sedang bercuti , berehat...bermain-main dengan baby yang baru dilahirkan sebulan lalu..masih dalam berpantang.

*ada wanita , kalau berpantang ...tv/komputer pon tak boleh tengok lelama...nanti boleh menjejaskan saraf mata..

tu pasallah Queen jarang update...ok kita faham !

kepada sesapa yang belum kenal dan mahu berukhuwah dengan blogger peramah ni ,silakan klik terus terjah blog dan boleh memain denagn baby baru eh...silakan !

p/s ...sori pcl lewat publish., dengar tazkirah.....emm melalut pulak dengan ustad sempoi, ..citer pasal harta pusaka.



gambar keluarga bahagia Queen.




REVIEW : Blog Apam Gemok

Assalamualaikum....

sapaaaaa...nakkk.... tengokkkk ...Apam Gemok  terus terjah pautan/link .. :))

dah..?
apa yang korang nampak ??  ..itu header blog dia..




Yang pendek itu comel ♥ Yang comel itu sweet ♥ Yang sweet itu indah ♥ 

ini dia blogger IRANUR ~#ApamGemok#~ tu ..  berkenal-kenalan lah dengan beliau...singgah review .



REVIEW : Blog Blogger Julia Eqsa



Assalamualaikum..

.kembali lagi dengan blog review minggu ini bersama Blogger Julia Eqsa , juga  dikenali dengan nama pena Zuliana Abuas sebagai penulis e-novel.



pengemar e-novel mesti tak asing dengan novel-novel hasil tulisan beliau...

terjah untuk kenali beliau....(http://juliaesqa.blogspot.com/) dan (redscarfnovel).


p/s ..tetiba je aku minat baca novel...heeeee..



REVIEW : Blog Gadis At Home




Assalamualaikum wbt,

Review blog di hari Jumaat yang tenang dan damai suasana....., pcl tak sempat nak terjah awal awal blog nih cuma pepagi tadi sempat godek sepintas lalu...kebiasaannya macam tu lah., review benda yang fresh gitu..!

kali ini Blog Gadis At Home punya giliran pulak..., dulu gadis dan kini bertukar status kepunyaan seseorang dah...




ada seorang  watak dalam kebanyakan entri beliau yang dapat pcl kenali. (melalui gambar) hehe.



kita pakat terjah blog beliau ....yang nampak sibuk dengan anak dan perniagaannya.



REVIEW : Blog Budak Kampung



Assalamualaikum wbt...

...yang pasti Budak Kampung ni bukan sekampung dengan pcl ..

..sesekali membahasakan diri beliau dengan nama Iman....., jom bersama pcl singgah review blog budak neh hehe.. :))

Budak kampung yang pemalu tapi mesra dalam dunia maya blogging, suka akan kehijauan....masuk je blog dia.. ku lihat hijau...

review komen :  blog  entri santai  dengan sesekali disajikan unsur perkongsian ilmiah, ...tak serabut otak dan pandangan sebab  header berwarna hijau yang menyenangkan.

nak baca pon puas sebab tulisan sangat jelas berlatar belakang warna putih bersih.

dan aku dah pasti, blog beliau bukan blog politik....kan Iman kan... !!~


masih kosong.....?? kat sebelah tu !



REVIEW : BLOG Blogger Zee Suhaini


 Assalamualaikum wbt....

[pcl tak pasti kenapa ditinggalkan 'marlina' di situ..]

Review seterusnya adalah blog yang belum pernah pcl kunjungi sebelum ni , ....inilah  (petang semalam) baru terjah sini..,  Blogger Zee Marlina Suhaini..asal dari Kelantan.

Zee


pcl nak komen sikit pasal kamu punya kelebaran muka blog nih...lebar sangat lah !, kalau boleh adjust widths dekat Blogger Template Designer sana,

bila kita tengok kat screen pc/laptop, biar semua kelihatan dalam satu page (sidebar boleh resize bagi kecik sikit ke ..or blog post juga)...

itu saja dari pcl, mai lekas terjah blog rakan baru pcl nih...{http://auntummawar.blogspot.com}





REVIEW : Blog Blogger DayangDeno


Assalamualaikum wbt,..

.. jarang sekali pcl gunakan nama DayangDeno, lebih mesra dengan panggilan deno...

Seorang blogger yang peramah dan sangat menghargai persahabatan maya...dari dia kita kenali SLE , ..

nak tau apa tu SLE selanjutnya? ...biar deno yang ceritakan kat sini.

komen pcl pasal  blog deno ni , penampilan  blognya yang kemas sangat ...semakin hari nampak kematangan persembahan blog beliau, ...

pcl, kalau blog kemas macam ni dah tak tau nak komen apa lagi...cuma nak ajak korang yang belum kenal dengan blogger ni....


Deno


singgahlah berkenalan dengannya...sure tak rugi punya !!

Harapan dari kami semua pembaca blog pcl, semoga deno sentiasa menjadi manusia yang tabah menhadapi kehidupan.  "Kuat Deno Kuat.. !!"

sekian, terima kasih.



REVIEW : Blog Blogger Mia ?



Assalamualaikum wbt,

.. singgah review blog Blogger Mia Kassim   , singgahan Isnin dengan mood yang ceria.., ceria dengan kulit wajah terrrgang ! hehe..

okeh.. kepada blogger yang nak bersama review pcl pagi ni sila terjah link ini (http://shumie-dz.blogspot.com/).



dah kenal ehhh ?, bukan Mia Liana kan , yes gitu...beliau adalah Puan Salmia berasal dari Kota Kinabalu Sabah.

pcl suka blognya  yang bercerita tentang kekeluargaan dan masyarakat sekeliling.., dari segi persembahan entri dan juga layout, backgraund blog Mia semuanya nampak bagus sekali...tidak perlu banyak perubahan cumanya susunan wedget perlu dikemaskan lagi terutama sebelah sidebar yang memanjang ke bawah.., kalau bagi pcl ..widget life traffic feed tu tak perlu ada.

itu saja , semoga blog Mia terus maju dan kita sesama kita sokong rakan bloggers Malaysia.

sekian, terima kasih.




REVIEW : Blog Blogger CPL

Assalamualaikum wbt..

PCL nak review blog CPL....jangan kompius tau, betul tak salah taip pon..memang CPL !

SAYA LA..

My Photo
CiKPuaNLawA  tu...
NeEd A SiMPle2 LiFE BuT HaPPy My friend Said : SOmEthiNg tO bE Gone foR GoOd.. yeS its true...


okeh  ada pantun pulak...korang terjah kat sini terus pon okay ! (CIK PUAN LAWA)


terima kaseh si daun teratai..
wahai pakcik li yang baek hati..
kerana sudi mengintai ..??
blog cikpuanlawa yang satu ni..      


sama sama si akar semambu..
wahai cik puan lawa lagi ayu..
review dibuat untuk blog mu..
semoga  tambah ramai lagi serbu..



p/s : blog kamu okay..okay dan pcl komen sikit tang sini... , tulisan dalam entri tu nampak kelabu cuba kamu bagi hitamkan lagi warnanya..baru senang dibaca..

hepi blogging  n  Selamat Hari Wanita !



REVIEW : Blog Coretan Hati Kathy




http://coretanhatikathy.blogspot.com/

Bukan senang nak review blog yang kita tak kenal....tak biasa terjah, tak pernah beramah mesra...doodle lagi tuh !,

yes !.. ini masalah problems yang pcl hadapi  sejak kebelakangan ni...

*maaflah kepada blogger berkenaan kalau pcl tak sampai kepada tujuan asal...



okeh , jom kita pakat terjah dah suppot blogger 
katanya nak tambah follower...tinggal beberapa orang je lagi nak cukupkan  .. ?

bagi semangat blogging untuk beliau , ok.semoga blog kamu semakin sukses dari hari ke hari..





p/s : ...ada lagu ? ...mana butang nak tutup eh...pcl stress dengar lagu semasa blogging..



REVIEW : Blog Blogger Adam Faiz



Assalamualaikum wbt,..

siapa dah pernah terjah masuk ke blog nih Blogger Adam Faiz ?, kalau belum silalakan, pcl tak banyak nak komen ....apa yang pcl perasan... ni blog anak-anak (masih sekolah) namun cara persembahan entri dia pon ok..gaya bahasa digunakan pon bagus...apa yang pcl nak pesan...baiklah tumpu kepada pelajaran dulu dari leka dengan blogging.

semoga kamu berjaya dalam pelajaran.



REVIEW BLOGGER MENANTI....masih berbaki !



...hiha..hiha...lagaknya macam nak serang !! , tapi sebenarnya bukan macam tu...cuma nak review jer.. maaf, kekadang review blog nih mengikut mood..nasib lah ye ...tapi pcl serius dalam hal ini. (tunggu entri setiap jam 11 pagi kecuali Sabtu dan Ahad)

tinggal lagi dua belas *(sebelas sebenarnya) buah blog :
  1. http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  2. http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/01/segmen-pcltolong-review-blog-saya.html
  3. http://sueali-anak2ku.blogspot.com/2013/01/2013-motif-34.html
  4. http://shumie-dz.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-httpshumie.html
  5. http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  6. http://auntummawar.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  7. http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya-url-blog.html
  8. http://www.gadisathome.my/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  9. http://juliaesqa.blogspot.com/2013/02/review-pcl-tolong-review-blog-saya.html
  10. http://sembangsakura.blogspot.com/2013/02/reviewpcl-tolong-review-blog-saya.html
  11. http://queenofbutterfly.blogspot.com/2013/02/pcl-tolong-review-blog-saya.html
  12. telah dipadam kerana link blog sama di atas.

dan..

  • http://innallahmaana.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (tangguh review, ..entri tak update, sila maklumkan bila dah update..)
  • http://keyboarditupenaku.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (blog tak jumpa)
  • http://irapunyela.blogspot.com/2013/01/pcl-tolong-review-blog-saya.html (tangguh review, ..entri tak update, sila maklumkan bila dah update..)

tunggu !!



REVIEW: Blog Blogger Rose



kena terjah lah , ..baru boleh jawab soklan tertera kat header blog atas nih...

okeh , kita review sesama ke Blog Blogger Rose....tak ada gambar wajah dia plak, tak perasan  sebab aku tak godek  semua entri beliau...

Rose adalah seorang blogger yang sangat berusaha gigih untuk meningkatkan jumlah entri beliau  setiap bulan...katanya di sini.

psst...ramai kalangan blogger  yang merahsiakan identiti mereka.....kenapa , malu eh ??