Showing posts sorted by date for query slim fast diet. Sort by relevance Show all posts

Info Slim Fast Diet dan cara pengambilan


Slim Fast Diet My Beauty Herbs

Q&A Informasi Slimfast Diet dan Cara Pengambilan ;

Umur berapakah yang sesuai untuk mengambil Slimfast Diet?
Slimfast Diet sesuai untuk para pengguna yang berumur 18 tahun ke atas serta ia sesuai untuk lelaki dan juga perempuan. Berat yang melebihi 75kg disarankan mengambil 2x sehari sebelum makan sarapan atau tengah hari atau malam. Berat yang bawah 75kg boleh ambil sekali sehari sahaja.

Berapa lama untuk saya melihat kesan selepas pengambilan Slimfast Diet?
Ianya bergantung pada kadar metabolisma seseorang, puratanya seseorang itu akan dapat melihat penurunan selepas pengambilan sekotak Slimfast Diet dan pengurangan ukuran pinggang dapat dilihat.

Berapa banyakkah kadar penurunan berat badan ketika pengambilan Slimfast Diet?
Jika mengambil Slimfast Diet pada kadar yang disarankan beserta diet menu yang sihat, anda boleh melihat penurunan 6-8kg dalam tempoh tertentu. Manakala purata testimoni kami turun 1-5kg untuk sekotak slimfast.

Selepas mendapat berat badan yang ideal, perlukah saya meneruskan pengambilan Slimfast Diet?
Selain untuk penurunan berat badan, Slimfast Diet berkesan di dalam pembersihan kolon secara sihat dengan adanya Oligo, Ekstrak Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk. Disarankan pengambilan Slimfast Diet 3-4kali seminggu selepas mendapat berat badan yang di idamkan.

Adakah sebarang pantang larang yang saya perlu ikuti semasa pengambilan Slimfast Diet?
Slimfast Diet adalah berasaskan formula organik, jadi tiada sebarang pantang tertentu yang harus diikuti semasa pengambilan Slimfast Diet. Walaubagaimanapun kurangkan pengambilan makanan berlemak, berminyak, susu, gula serta karbohidrat. Selepas minum Slimfast, anda akan merasa kenyang dan tidak perlu untuk makan banyak cukup sekadar mengalas perut.

Perlukah saya minum banyak air ketika pengambilan Slimfast Diet?
Anda disarankan minum banyak air kosong dalam 2-3 liter untuk memudahkan proses pembuangan toksin dari badan dan lemak yang dibakar dapat keluar melalui kencing dan peluh.

Bolehkah saya mengambil Slimfast Diet bersama dengan ubatan hospital yang lainnya?
Slimfast Diet boleh dimakan bersama ubatan hospital atau suplemen kesihatan yang lain. Walau bagaimanapun anda dinasihati merujuk dahulu kepada doktor jika anda mengalami penyakit yang serius.

Bolehkah ibu mengandung mengambil produk Slimfast Diet?
Slimfast Diet tidak sesuai untuk para ibu mengandung tetapi ia boleh diminum oleh ibu yang menyusukan bayi.

Adakah berat badan saya akan naik setelah berhenti minum Slimfast Diet?
Berat tidak akan naik melainkan tidak menjaga pemakanan anda.

Bolehkah wanita mengambil produk ini semasa datang period?
Boleh, tiada masalah.

Berapakah isi sekotak dan perasa Slimfast Diet?
Isian satu kotak adalah 10 sachet yang mana untuk 10 hari pengambilan. Manakala perasa adalah raspberry yang sangat sedap.

Berapa Harga Jualan Slimfast Diet?
Semenanjung RM45 , Sabah Sarawak RM49

Berapakah Postage yang perlu dibayar?
Semenanjung  : 1-2 kotak rm7, Belian 3-4 kotak rm9
Sabah/Sarawak  : 1-2 kotak rm10, Belian 3-4 kotak rm12
*dalam satu pembelian qty melebihi 4 kotak ;  pos caj akan dimaklumkan kemudian.

#Wassap saya untuk pembelian SFD : 017409726 



TAMPAK SLIM DI HARI RAYA NANTI ..!

Ramai tak sabar memulakan diet untuk tampak slim di Hari Raya yang bakal tiba nanti.

SEBELUM ITU HENDAKLAH URUSKAN TUBUH BADAN ANDA....

Sekiranya anda ingin menguruskan badan anda,
  1. Anda perlu tingkatkan jangka hayat, 
  2. Anda perlu rendahkan tekanan darah dan 
  3. Anda harus berusaha dengan keras untuk melawan penyakit jantung dan diabetis.
Dalam masa sama...ciri-ciri berikut juga harus dipraktiskan ;

1) Makan Malam Dengan Pinggan Yang Lebih Kecil. – Pilih pinggan yang lebih kecil dan anda pasti akan terkejut betapa berkesannya pengurangan jumlah makanan yang anda ambil dan kesannya kepada diet anda.

2) Makan IKAN. – Untuk panjangkan hayat anda. Nak hidup lebih lama? Makanlah ikan. Kajian menunjukkan bahawa, makan 8 auns ikan setiap minggu terutamanya ikan salmon dan ikan sardin, akan dapat mengurangkan risiko penyakit jantung, penyakit no 1 di Amerika dan di Malaysia.

3) Minum Susu. – Susu tanpa lemak, susu rendah lemak dan yogurt bukan sahaja sumber terbaik bagi menguatkan tulang dan vitamin D, juga membantu mencegah tekanan darah tinggi.

4) Bersenam. – Meluangkan 30 minit hingga 1 jam untuk melakukan senaman ringan. Berjalan sekitar taman perumahan ataupun menaiki tangga juga cara terbaik untuk melakukan senaman mudah.


Dan....NAK LAGI MUDAH???

Minum segelas kordial Slim Fast Diet (SFD) setiap hari. Ini boleh membantu anda sentiasa lebih Slim & Hot.

stok oder SFD untuk pelanggan baru bertambah dari hari ke hari..
*ramai yang dah tak sabar memulakan diet
untuk hari Raya yang bakal tiba nanti.

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


-----------Q&A----------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir boleh ambil masa buka puasa...







Perut semakin tegang dan susut ..



slim dengan Slim First Diet ~ PCL

# SLIM FAST DIET, KURUS LANGSING, MENGENYANGKAN, BERTENAGA - Hanya segelas sahaja setiap hari. *(waktu berbuka puasa)


a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


---------------------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir boleh ambil masa buka puasa...





PERASA RASPBERRY YANG UUUUUUMPHHHHH !!

Slim Fast Diet , produk keluaran My Beauty Herbs ;

Jus Bunuh Lemak Paling Lazat...PERASA RASPBERRY YANG UUUUUUMPHHHHH......tak perlu menutup hidung lagi semasa meminumnya !



Minumlah kordial sedap ni. Saksikan sendiri bagaimana jarum timbangan menurun dan membuatkan anda lebih rasa sihat, muka terbentuk dan badan lebih Firm!

SLIM FAST DIET - Menurunkan berat dan turut memantau selera !! Pilihan yang tepat dengan pelbagai  keistimewaan antarannya ;

Mengawal paras kolestrol
Membuang lemak tidak baik sebelum sempat diserap ke dalam badan
Mengawal glukos darah
Membuang toksin dari kolon
Melegakan sembelit
Meningkatkan metabolisma


a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; 
 Semenanjung 1-2 kotak = RM7  , 3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 ,  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

 Tunggu apa lagi buatlah pesanan melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 

Email : nazli.angkasa@gmail.com 
whatsaap : 0174009726 
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)


---------------------
Q ; nak tanya cara terbaik minum SFD dlm bulan puasa ..minta cadangan sis MBH ?
A ; Hai sir, boleh minum semasa buka puasa atau semasa mengambil sahur ya.
Q ; .. takut sebab siang hr berlaku kekurangan air dlm badan kalau makan selepas sahur. (info).
A ; Sir ambil masa buka puasa...





PEHA BESAR? LENGAN BESAR? PERUT BUNCIT?


Jika diibaratkan ia seekor ayam, maka bahagian yang paling 'best' untuk diratah ialah 'drumstick' ..close-up sikit ;  ahaha ha..tak payah lah yer.
___________________________________________

Masalah PEHA BESAR, LENGAN BESAR dan PERUT BUNCIT  pada susuk tubuh anda boleh di atasi dengan kaedah slim kan bahagian tersebut menggunakan produk My Beauty Herbs iaitu kordial SFD (Slim Fast Diet).



Fahami mengapa kita menghadapinya.
Contoh : Bagaimana SLIM-kan peha yang besar/gelebeh.

Kita pelajari struktur peha kita. Seperti gambar di atas, ada beberapa lapisan yang membentuk peha.
1) Lapisan pertama : Kulit
2) Lapisan kedua Lemak (warna kuning)
3) Muscle (warna merah)

Apabila kita makan tanpa seimbangkan dengan senaman yang berpatutan, warna kuning itu akan semakin tebal dan membuatkan bahagian badan kita besar. Kesimpulannya : Kita perlu pantau pengambilan pemakanan kita dan seimbangkan dengan senaman ringan yang berpatutan. 


Tidak boleh pantau selera mahupun tidak tahu kalori/makanan yang perlu dan tidak perlu diambil?
Mudah saja caranya  - Minum sahaja 1x kordial SFD setiap hari. SFD akan dengan semulajadi memantau selera anda, memberikan nutrisi seimbang untuk badan anda, anda akan lebih cergas, rasa sihat dan bertenaga. 

Yang bestnya - ukurlah bahagian badan anda selepas 10 hari. Anda pasti tersenyum lebar dengan kepuasan tinggi...haaa tak pecaya cubalah  ; Selamat Mencuba !

*Produk Kesihatan Untuk Lelaki dan Wanita








a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak 
b) caj pos ; Semenanjung 1-2 kotak = RM7    ;   3-4 kotak = RM9 more please ask* 
 Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10   ;  3-4 kotak = RM12 more please ask* 

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs : Email : nazli.angkasa@gmail.com ,whatsaap : 0174009726 , fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)




TIDAK MAHU BERUBAH? HIDUPLAH DENGAN APA YANG ANDA MILIKI SEKARANG.


TIDAK MAHU BERUBAH?
HIDUPLAH DENGAN APA YANG ANDA MILIKI SEKARANG.

Jika anda mahu kelihatan lebih kurus, mahupun berkehendakkan perut anda lebih kempis, mahukan wajah dan bentuk badan anda kelihatan seperti dahulu atau mungkin lebih menarik lagi - Anda perlu bertindak.

TUKARKAN minuman harian anda kepada kordial sedap SFD (Slim Fast Diet MyBeauty Herbs). Ternyata wajah dan badan terbentuk lebih cepat dan hebat.

Lihat je hasilnya walaupun tanpa bersenam dan jaga makan. Hanya 10 hari!

Saya sudah berubah...(berat badan berkurang !)

TETAPI saya , tidak boleh duduk diam saja... kalau tak ada aktiviti dengan keluarga maka bersenam adalah sebaik aktiviti , ambil masa 30 minit untuk sehari...







My Beauty Herbs

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45.00 Semenanjung Malaysia, RM49.00 Sabah/Sarawak
b) caj pos ; Semenanjung 1-2 kotak = RM7 3-4 kotak = RM9 more please ask* Sabah/Sarawak 1-2 kotak = RM10 3-4 kotak = RM12 more please ask*

Tunggu apa lagi...cubalah sendiri : LELAKI pun boleh consume !

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs :
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)






Berat turun 26 kilogram !


SLIM FAST DIET ; Produk kesihata dari My Beauty Herbs selain mengempiskan perut, menurunkan berat badan turut meningkatkan tahap tenaga anda. Membuang toksin, melegakan haid bulanan wanita, melambatkan proses penuaan dan turut membantu masalah ulser.

Hebatkan ! Malah terkandung 15 khasiat lain untuk diri anda!

+ 'Attack' lemak-lemak berlebihan di wajah dan badan
+ Menyingkirkan lemak-lemak berkenaan
+ Segera menegangkan bahagian yang hilang lemak
+ Perut segera rasa kempis dan tegang dengan 1x minum
+ Melegakan sembelit
+ Memantau Selera
+ Memberikan Rasa Kenyang
+ Menyediakan supplement terbaik tubuh
+ Memberikan Tenaga
+ Menyingkirkan bonjolan lemak yang kurang menarik
+ Mengurangkan pembendungan air
+ Meningkat metobalisma anda
+ Menghilangkn toksin yang memudaratkan
+ Menganjalkan kulit untuk penampilan lebih muda
+ Kulit yang lebih sihat dan berseri

SLIM FAST DIET : Sedap diminum sekali sehari | Menurunkan berat berkilo-kilo dalam 10 hari | Mengempiskan perut selepas beberapa jam pengambilan pertama | Melangsing & Menganjal | Menahan Selera Makan | Merawat-Memulih-Mencantikkan Kulit | Mengurangkan Tekanan | Lebih Muda Hari ke Hari | 100% Berkesan dan Lulus KKM .



a) Harga Jualan SlimFast Diet
RM45.00 Semenanjung Malaysia,
RM49.00 Sabah/Sarawak

b) caj pos ;

Semenanjung
1-2 kotak = RM7
3-4 kotak = RM9
more please ask*

Sabah/Sarawak
1-2 kotak = RM10
3-4 kotak  = RM12
more please ask*

Tunggu apa lagi...cubalah sendiri : LELAKI pun boleh consume !

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)






KEMBALIKAN BENTUK BADAN ISTERI ANDA ... sharp, slim dan hot !


Isteri baru lepas bersalin?  Dapatkan Slim Fast Diet SFD yang sesuai untuk ibu yang menyusukan bayi. Bentuk badan isteri anda akan lebih sharp, slim dan hot daripada sebelumnya. SFD telah membuktikannya dengan pelbagai testimoni. Juga sesuai untuk semua.

Sebaik sahaja anda & isteri minum segelas SFD,
Kordial SFD akan :

+ 'Attack' lemak-lemak berlebihan di wajah dan badan
+ Menyingkirkan lemak-lemak berkenaan
+ Segera menegangkan bahagian yang hilang lemak
+ Perut segera rasa kempis dan tegang dengan 1x minum
+ Melegakan sembelit
+ Memantau Selera
+ Memberikan Rasa Kenyang
+ Menyediakan supplement terbaik tubuh
+ Memberikan Tenaga
+ Menyingkirkan bonjolan lemak yang kurang menarik
+ Mengurangkan pembendungan air
+ Meningkat metobalisma anda
+ Menghilangkn toksin yang memudaratkan
+ Menganjalkan kulit untuk penampilan lebih muda
+ Kulit yang lebih sihat dan berseri



a) Harga Jualan SlimFast Diet
RM45.00 Semenanjung Malaysia,
RM49.00 Sabah/Sarawak

b) caj pos ;

Semenanjung
1-2 kotak = RM7
3-4 kotak = RM9
more please ask*

Sabah/Sarawak
1-2 kotak = RM10
3-4 kotak  = RM12
more please ask*

Tunggu apa lagi. Cubalah sendiri untuk anda dan isteri anda.

Pesanan boleh melalui Dropshipper My Beayty Herbs : 
Email : nazli.angkasa@gmail.com
whatsaap : 0174009726
fb pm : Nazlee Ismail (klik sini)







BAGUS ATAU TIDAK TAHAN MAKAN UNTUK KURUS?

[ramai yang bertanyakan tentang kordial Slim Fast Diet sejak saya menyertai Group Dropship di bawah My Beauty Herbs ] ~alhamdulillah.

...kurangnya makanan yang diperlukan tubuh. Otot akan mengecut  ia akan menyebabkan kandungan air dalam badan berkurangan - Kadar Metabolisme turun mendadak.

Tahan Makan ? ...lebih baik anda berpuasa terus samapai waktu berbuka , dapat juga pahala puasa sunat..maka dengan itu lebih baik dari perbuatan sia-sia tersebut.

Ya, hasilnya mungkin anda akan kurus sekejap tetapi badan akan naik kembali dan boleh mengundang gastrik.

Bagus atau tidak menahan makan untuk kurus ? .. sudah tentu jawapannya TIDAK !

Saya pengguna kordial SFD yang sedap. Cukup nutrien diperlukan tubuh saya, juga menyingkirkan toksin, membuatkan wajah dan tubuh  lebih Firm & Hot...

berat terkini (4/5/2014) ~ 65kg dari 74kg





Cuba jer... 10 hari ok? (akan nampak hasilnya)
--------------------------
+ Sesuai juga untuk anda yang kurus tetapi buncit
+ Sesuai yang mempunyai bahagian-bahagian lebih lemak
+ Sesuai untuk yang mempunyai kulit menggelebeh
+ Sesuai untuk lelaki & Wanita
+ Sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi

Rm45 SM / Rm49 Sbh/Srwk (tidak termasuk pos caj)
pm fb : klik sini
whatsAap : 0174009726





Ideal lah sangat ...semestinya !

Ideal lah sangat ; memang kita nak dapatkan berat badan yang ideal supaya mudah nak bergerak selesa ; tak ada la lenguh segala sendi .....semestinya dengan minum kordial Slim Fast Diet

Stress antara penyebab PERUT BUNCIT

Apabila kita stress, hormon 'Cortisol' meningkat dan menyebabkan badan menyimpan lebih banyak lemak terutama di bahagian perut. Stress juga mendorong anda makan bukan kerana lapar tetapi untuk memujuk diri.

Tenangkan diri. Rancang masa anda sebaiknya. Jauhkan dari perkara-perkara atau individu menyebabkan anda stress.

Nasihatkan kami - Jom tukarkan minuman harian anda kepada kordial sedap SFD. Sebab minuman ni bukan sebarang minuman. Meleraikan dan singkirkan lemak dan membentuk muka dan tubuh jadi lebih Firm & Hot!

Lihat je kesan hari ke-11. Turun meredakan stress anda.

#kalau tak stress ; lagi cepatlah proses turun berat / hilangkan perut buncit ? ..buncit ke !!

Cubalah SLIM FAST DIET   >> klik sini (pm/inbox sy utk oder)

aku suka main nyorok2 belakang wife..hihi..
berat dari 74kg turun 72.2kg 
turun lagi ke 69.9 kg








Makan dalam ? ...Tetapi masih berdiam diri?

[Ehhh GEMUK nyaa kau sekarang..! ] ~ rujukan




Makan dalam ? Tetapi masih berdiam diri?
Kami BANTU anda dengan hanya minum kordial SFD ini setiap hari. Rasa Rasberry yang sangat enak. Lihat sahaja bagaimana wajah dan bentuk badan anda terbentuk HEBAT !

Cubalah SLIM FAST DIET   >> klik sini (pm/inbox sy utk oder)

10 hari anda akan rasai perbezaan yang ketara. Bukan itu sahaja anda turut mendapat 15 khasiat dalam 1 kotak.

Sedap . Melangsing . Menganjal . Menahan Selera Makan . Merawat-Memulih-Mencantikan Kulit . Mengurangkan Tekanan . Lebih Muda Hari ke Hari.
Jom bentukkan muka & badan lebih Fit, Firm & Hot.
Tanpa anda sedari. Hanya dengan minum segelas kordial sedap SFD setiap hari.

aku dah cuba (berjaya turunkan berat 5kg/10hari) dan buat review ttg produk ni : http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

a) Harga Jualan SlimFast Diet RM45 Sem, RM49 Sbh/Srwk
b) caj pos ;
SFD - Semenanjung
1-2 = RM7
3-4 = RM9
more please ask*

SFD - Sabah/Sarawak
1-2 = RM10
3-4 = RM12
more please ask*

Lihat Testimoni & Produk : https://www.facebook.com/mbherbs/photos_albums
Malaysia . Singapura . Brunei . Indonesia