Wordless Wednesday - Basking with a guiter by Hanis Nazlie.

Wallawey !...





"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih singgah di sini"


Owh ! Mengigatkan Aku....

[- entri Melekat hari ni -] 


[01 NOVEMBER 1996].....AKU TERIMA NIKAHNYA !!






Terima kasih segalanya mamaDiana n anak2 kami Nurhusnina dan Nurhanis Umairah...semoga kasih kita berpanjangan dalam keluarga bahagia sehingga ke akhir hayat.

SYUKUR ALHAMDULILLAH....

I LOVE U ALL.




"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"


SEGMEN | Lulu Caldina Ajak Blogwalking


http://lulu-pages.blogspot.com/2011/11/segmen-lulu-caldina-ajak-blogwalking.html#ixzz1cPwuh12Z

Blogwalking cara mudah...nanti LULU akan siapkan link untuk  kita terus terjah je ok, nak join silakan..



"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"


SEGMEN NASZ : BLOGLIST NOVEMBER 2011

salam bloggers...

mai masuk list blog MOHD.NASER.COM ..


pasai pa?...Nasz adalah blogger yang rajin update dan singgah walaupon kekadang tu tak drop comment.......wuhuuu! aku saja nak suruh dia komen selalu..hahah , bro Nasz memang sempoi lah!

nak join KLIK SINI.


"Wallawey woot..woot!! Blogging Mau Ikhlas..Terima Kasih baca-baca di sini"