Action Movie : EASTERN CONDORS @TV3

EASTERN CONDORS, sedang bersiaran di TV3...mula 10pm.


babak dalam Eastern Condors..

malam ni pcl duduk depan tv sambil blogwalking....terhenti sat2 tengok cerita perang....amboih ! layan bagus punya , tu pasal lah tak sampai-sampai lagi kat blog korang...keh 28x..*peminat cerita perang huhu!!

PCL : tak sabar nak menonton MY WAY  pada 19 April ni..


Afnie Zulaikha : besday girl 1.4.2012.


...tengahari tadi makan kek aiskrim, petang balik keja tengok dalam fridge ada satu biji lagi tapi dah kena potong sebahagiannya.

Semalam mamadiana belikan kasut sebagai hadiah untuk besday girl ni..afnie zulaikha namanya dah setahun umurnya,  kini dalam jagaan mamadiana bersama 2 lagi baby girl yang lain....haha pcl sorang je hero dlm rumah ni, aku jadi rebutan weh!

memang bestla,  sekarang ni sambut hari lahir je mesti ada kek..dulu kita kek sponge je tu pun kalau ada sambutan..tak pun pulut kuning tekan dalam besen bagi padat dan telangkupkan atas pinggan....huh kelas gitu.

..baru dapat merasa kek moden pelbagai perisa. ...senang nak dapat,  sedara mara dah buat biz online....kita tolong-tolonglah depa...kan! tapi kek tu mama afnie sendiri yang beli...kami makan sajer..

pCL : pulut kuning rendang daging atau gulai udang kacang panjang...fuh sedapnya kalau dapat makan time2 gini.

Published with Blogger-droid v2.0.4


Update Perjumpaan Di Kediaman Blogger Dato' LF.

Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh !

alhamdulillah...

(agaknyalah) selesai sudah mini gathering tadi pagi kat kediaman indah Dato' LF, ..meriah ...tambah meriah lagi dengan keramahan blogger yang hadir walau ada yang pandang dari jauh-jauh je...keh2 .



Dengan Dato' dan Datin sebagai tuan rumah takpayah cakap le...memang ramah dan akrab betul dengan semua blogger....semua yang hadir mengakuinya, kan !

panas duduk luar , kita pindah masuk dalam...keluar masuk keluar, kepala jadi pening...kata mamadiana lah...dah lama agaknya berborak, pukul 1 lebih kita undur diri.



masa pcl nal balik tadi yang masih setia tinggal menemani dato' ada beberapa blogger di situ..perabih makanan...cayalah ! bro framestone, akuzle Ayu dan @cuSayang...yg lain2 dah balik awal dengan hal masing-masing.

tak banyak gambar yang ditangkap...cuma yang ni je...myjurufoto malu2 sangat nk tunjuk bakat..huhu.

terima kasih kepada blogger2 yang sudi memeriahkannya  dan  blogger yang tak dapat datang tapi mengirim santapan kek yg comel..dan juga blogger yang bagi gift (anamuslim) tuh.

p/s : gambar cantik2 kena tggu blogger lain update...maafkan saya !



Jom pi gathering kat Bangi...


salam pagi minggu...

korang ada program apa2 tak pagi ni....kalau tak jom kita ke Bangi.

pcl,  mamadiana n anak2 akan ke sana sebentar lagi..

chek it out...

Published with Blogger-droid v2.0.4