Terima kasih mama MasZull!



..
hadiah dari blogger Johor, mama MasZull telah sampai ke tangan aku petang semalam.
..
alhamdulillah,  suka dapat sesuatu yang terbaik dari pemberian rakan blogger , moga aku dapat manfaatkan hadiah tu..

>peserta dalam segmen mama tersebut.

Terima kasih !


Published with Blogger-droid v2.0.10


Dah tak laku buah ni...







..santai lepak depan rumah.
ada beberapa biji buah  pinang gugur,  so. ...siapa yang sudi nak pinang gua...haha.

:))

buah pinang ni kalau mahu,... ambil je  free! (siapa yang suka makan sirih pinang).



bila senyum  memang lawa !!  keh ..keh .


Published with Blogger-droid v2.0.10


Demo goreng Char koew teow ..



gambar tahun 2009

 dah lama aku tak buat demo goreng Char koew teow untuk opismate aku...

2 orang wanita yang berbadan dua tu nampak berminat sangat ,  dulunya mengandungkan anak sulung dorang dan sekarang dah pon punya anak yang kedua dan dan sorang lagi nak masuk yang ketiga...

memang dah lama sangat aku tak beraksi di depan kamera  ..ceh !

eh, tetiba plak teringin nak buat macam tu lagi... (selalu buat kat rumah bila anak2 minta dan tetamu mai nak makan char koew teow)

entah bila lagi nak buat demo masakan macam nih...

p/s : sekarang kerja dah lain macam banyaknya, masing-masig sibuk.. mana nak sempat fikir bersuka ria, pantry pon jarang masuk....lainlah sebelum ni, enjoyed !









 









Haruskah aku jujur....


Published with Blogger-droid v2.0.10


"..and please submit your work dairy for 9 & Jan 2013. also, as decided on the 10th Jan, since some of you are reluctant to prepare work dairy, therefore please submit you rutine(daily, weekly and monthly) Maintenance schedule for M&E by 17 Jan 2012."
[email dr myBoss ]



amik ko nazlieee...!

2013 dah jadi macam zaman kerja kilang Jepun dulu, kena buat daily work report...every hour have to catat apa dah buat !!

haruskah aku jujur....

8am : check email, fb, blogging..kah..kah..kah..

p/s /...boss pempuan memang moody depa tu terlebih...!!