Makanan tak sihat,.... tapi okay la !




dah siap maggi asam laksa ! (petang tadi)

ini makanan tak sihat tapi sesuai untuk keluarkan peluh badan , ..kasi pedas lagi kaw !

mamaD, mengadu tak sedap badan dan tak lalu makan nasi. ...'angin satu badan' katanya.

dalam tak berapa sihat tu pon hari ni ada dua entri dalam  blognya yang sekian lama tak berhapdate!

sekian persembahanku, hadap anak beranak kami makan bersama...

emmm...aku nak depa ceria walau aku masak tak seberapa.

sekian.


psst...klau nampak kelibat mamaD blogwalking tu tandanya ...resepi maggi aku menjadi,,syukur alhamdulillah.

*mamaD tegah menghadap Tab dia..

Published with Blogger-droid v2.0.6


CNY...plan cuti seminggu!

sistem HRMIS untuk orang gomen mohon cuti.

...
dalam kalut buat kerja , planning cuti tetap tak lupa..nanti marah anak-anak dan emaknya sekali.
..
haha depa dah pakat nak balik kampung !

..
adik Hanis sekolah camana?
..
ini yang harus plan betul supaya dia tak ponteng sekolah dan kelas tusyen jg mengaji.
..
kalau ikutkan depa...nak je sambung terus sampai hujung minggu.
..
dah siap ...seminggu juga akhirnya aku mohon cuti - send.

Published with Blogger-droid v2.0.10


Tidur malam tadi...sedap..nyaman !



setelah take over secara mesra lagi berhemah  oleh seorang ayah kepada anaknya...

"bagi abah rasa tido atas ikan adik yang comel ni boleh.. ?"

...1jam lebih kurang lamanya bantal ini berada dalam peti sejuk!,

untuk apa.....dah tentu untuk mendapatkan suhu sejuknya.

tidur malam tadi ...sedap nyaman kongsi bantal kecik ni dengan mamaD...hehehe.

p/s ...cerita biasa.

Published with Blogger-droid v2.0.6


Top Commentator ! , tukang komen tegar (Januari 2013)

Assalamualaikum..

seperti yang  dijanjikan kepada mereka yang ikhlas komen-komen disemua entri bulan Januari 2013, ...janjiku mesti dikotakan..

dengan ini aku umumkan juaranya...... ialah Blogger Mas Zull, ...paling ngeTop !!




1 - 31, Jan 2013




mama Mas Zull juga pernah dinobatkan tukang komen sporting bulan Julai 2012. (sini)

yang layak terima hadiah cuma sorang blogger sahaja...dan

>anda (pengunjung) semua adalah pemberi semangat untuk aku terus berbelog, Terima Kasih.



p/s : blogger mama, sila pm nama dan alamat ke fb pcl secepat mungkin ye.