Support segmen bloggers !



cik Honey Yeo                                   Cik Fie





Salam...

pcl baru habis meeting...dalam mood kesejukan lagi, jadi takde benda nak update ...cuma minta tolong korang yang berminat menyertai segmen yang sedang berlangsung sekarang..

pcl adalah salah sorang sponsor untuk segmen mereka.

klik pada gambar (nama) mereka untuk join dan ucapkan selamat hari lahir kepada mereka.

sekian terima kasih. :))



"HAPPY BIRTHDAY TO HONEY YEO & CIK FIE"



Camana nak bukak nih ?



balik dari Melaka semestinya bawa cencalok , suka atau  tidak itu 'belakang kira'.., produk original  bagi Negeri Melaka.

dah bawa balik sampai rumah, ... bila nak cuba rasa.... ada pula masalahnya.. (pengalaman lalu) menyembur ke dinding ... terpancut ke siling...bhahaha..

meletop sikit okay, tapi kalau sampai cencalok terbang ...itu sudah kes naya !

....bukak tu memang boleh bukak...sampai membazir la pulak , habis separuh botol  !

pss..tips  dari apa yang aku lihat dan tengok mamaD, dia buat lubang sikit atas penutup tu..bagi laluan gas terperap... keluar sedikit dikit..., tapi lama pulak nak menunggu habiskan  gas dia tu .

ada cara lain ?

p/s ..no yamseng !



Top Commentator , Pengomen Tegar (Mac 2013)

Assalamualaikum wbt..

Pcl paparkan 10 nama blogger yang bersaing  dalam bulan MAC 2013, .. sama ada secara kebetulan atau memang bersemangat untuk setia komen di blog pakciklie.com .

pcl tetap hargai kamu semua..., cumanya kalau nak hadiah hanya kepada Top Comentataor sahaja .

keputusannya adalah seperti berikut :



Tahniah sekali lagi kepada Blogger AYUE JEAN ....macam biasa arr AJ !

93 buah entri daripada pcl dan 101 komen individu dari pengkomen terbanyak bulanan.

Terima kasih , kepada semua yang memberikan semangat dan sokongan .

p/s   promosi blog akan diusahakan untuk menghargai anda yang masuk dalam carta .



Biar buruk rupa....




..
sarapan pagi dengan kuih muih sudah memadai jika kena dengan rasa dan selera...
..
puff  rm0.50 sen sebiji. ..walaupun pada mulanya tak sikit pon menambat hati aku untuk membelinya, oleh kerana dah habis kuih muih lain yang berbagai warna dan daya tarikan tu, ...hahaha.. selalunya ramai yang 'terpedaya'...

terpaksalah.., tingallah yang ini saja..
..
kira beruntung, ...ternyata ianya sedapp! !
..

p/s.. beli banyak sebab ada sedara kat rumah..., plus nasi lemak lagi...huhuu..
.

Published with Blogger-droid v2.0.6