Giveaway I Love U Chocolate


Segmen untuk mendapatkan coklat free !! Bagi yang tak suka coklat, korang bolehlah bagi coklat ni untuk yang tersayang..opss bukan kepada pakwe or makwe je, bagi kat mak ke ayah ke atau befday kawan-kawan..semuanya terpulang kepada pemenang nak tulis apa dekat 18 huruf coklat tu..best kan??apa lagi..jomlah join!! tengok syarat-syaratnya kat sini.







Bila lah nak mula...


bila petang di CH,  baru teringin nak captured gambar bunga raya...

bila senja di depan rumah. ..hanya ini yang  dapat...<3 by camera samsung tablet.

...teringin nak bercucuk tanam bunga, bila lah nak mula...

~diana

Published with Blogger-droid v2.0.6




TAAT aku ada batasnya..


Santai petang jumaat @myOffice..

otak merlukan ketenangan..kerja hari jumaat meniti kepenghujungnya..

masa santai diperlukan untuk 'menjeleskan' mereka yang sangat 'taat' dengan tugasan yang diberikan..

'taat' aku pada duniawi ada batasnya..

p/s... sekadar memenuhi masa.

Published with Blogger-droid v2.0.10



Berselipar ?




nampak santai dan simple je bila berselipar ..., yes ..aku tau.. tu selipar mahal !  berjenama lagi..
tapi mamaD selalu je tegur anak-anak kami  bila depa mengenakan selipar masa nak keluar rumah contohnya nak ke pusat membelibelah ke...

memang pantang dia lah....lagi pon anak gadis nampak tak manis bila bertudung, berbaju kurung/t-shirt berseluar dan bila pandang bawah...berselipar  jer-pun, huh fail terus..



ini cuma teguran direct to anak-anak kami,...serius bila nampak orang macam tu .. kami akan cakap "cantik ke macam tu??" ..hemmm.

tengok pada tempat dan keadaan lah....