Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com


Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com bermula dari hari ini, 2/9/2013, jam 5.00 petang SEHINGGA 9/9/2013, jam 5.00 petang... Semua blogger tak kira yang baru atau lama, femes atau tak, retis atau tak dijemput untuk memeriahkan segmen ni... Tujuan? Nak rapatkan lagi silaturahim sesama kita, follow memfollow dan juga review entri2 terbaik dari blogger2 yang menyertai segmen ini yang dipilih oleh Pakcik Random.Org...

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com 
2. Buat entri bertajuk Segmen: My Best Entry Bubblynotes.Com
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ini, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak. 

 Kemudian pastekan ke ruang HTML seperti di bawah:

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini.

PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org) 
2. Pemenang akan diumumkan pada 10/9/2013.
3. Para pemenang akan diminta untuk memberikan link satu entri terbaik mereka untuk direview oleh Cik Puan Bubbly dalam tempoh 3 hari dari tarikh pengumuman pemenang. If not... Pakcik Random akan roll the dice once again... ^_^ 

# pakcik random ngan pakcik  mesti geng baik punya..pilih la pakciklie.





Duit Raya Cik Misya dah sampai..


Duit Raya Cik Misya dah sampai..tapi hanis tak ada di rumah sehari dua ni.

.. Hanis Umairah hari ni ada seminar kecemerlangan untuk pelajar upsr.  ..pagi tadi mendaftar masuk program luar sekolah selama 2 hari 1 malam.

Bagus betul Guru Besar dan guru-guru yang terlibat khususnya Sekolah SKKD Banting...memang dorang lebih bersemangat dan proaktif., untuk mengekalkan rangking pencapaian upsr sekolah terbaik tahun lepas..haruslahkan cikgu kena buat kerja rajin.

Sejak  bermula selepas cuti raya lagi murid telah 'dikerah'  dengan kem kecemerlangan  termasuk motivasi, kem ibadah solat solat sunat dan sebagainya. berat mata memandang berat lagi bahu memikulnya kepada kanak-kanak yang baru berusia 12 tahun , ia adalah satu cabaran besar dalam kehidupan belajar mereka..

Pagi tadi murid yang terplih termasuk Hanis mendaftar untuk program 2 hari 1 malam... *depan rumah kami ni je pon...kebetulan pihak.sekolah menggunakan kemudahan kerajaan yang tersedia (Mes Pegawai Pusat Angkasa Negara). ~ nama Hanis glamour sekejap di kalangan guru sebab bapa dia kerja sini..




okay ..sebenarnya nak cakap yang hanis dah dapat sampul duit raya kiriman dari cik Misya,
gambar kat atas tu adalah buktinya, baru saja diterima pagi ni... hanis belum buka lagi, agak berapalah yang hanis dapat dari cik Misya. (menang segmen ini). berapa isinya ..kena tunggu hanis sendiri yang bukak nanti..

#ingin melihat kejayaan anak,  ibu bapa juga harus bantu memberikan sokongan moral. . tidak terhad kepada guru semata mata ..bagi pihak ibubapa pula , saya bersyukur kerana mereka diberikan pendedahan/pembelajaran luar dari persekitaran sekolah.. bak kata orang sesekali kenalah 'tukar angin'.

#semoga berjaya kepada semua anak anak yang bakal menduduki peperiksaan UPSR  pertengahan September nanti.



Published with Blogger-droid v2.0.10




Banting basah lagi..





masihkah kau ingat..
masihkah kau ingaaat...*lagu Kumpulan Kopratasa kalau tak silap aku.

dok ingat tang tu je...haha bukan jaguh karaok kita ni. .mana  reti nyanyi. ...dodoikan anak boleh la sikit-sikit tu pan bantai gelak ngan hanis..sebab nyanyi lagu air pasang pagi salah. .lari tempo hihi..

...emmm nampaknya lebat lagi hujan kat luar toh.. siot!

pantri. .. jom, cari kuih raya kot ada lagi berbaki..

#rezeki bila hujan..
#realiti orang kerja tunggu masa nak pencen.


Published with Blogger-droid v2.0.10




Support Blogger Lelaki !


yes..kena berlaku adil tak kira gender... , so aku support blogger yang belum kenal pon siapa dia sebelum ni..hanya dari blogwalking jumpa segmen ini  Segmen Bloglist Aswan Azmy !. ok jom join cepat..sampai 5hb ni je..