Gambar-gambar piknik petang tadi..

..sampai kat morib., time tu dah pukul 5 petang...masing-masing terasa lapar sangat sebab lunch belum lagi..

...layan aiskrim triple skop memang best, lepas makan kenyang .. Alhamdulillah, dengan ramainya dan suasana lain dari biasa, keseronokan lebih dapat dirasakan..namun sini ada sikit kureng selesanya sebab nampak ramai manusia..tapi ramai lagi depa (lalat).. Satu tangan suap satu lagi halau lalat...menguji kesabaran sungguh!

 Rileks sat... Hanis n the geng ajak mandi laut tapi malangnya air surut...nun jauh sana baru jumpa air..kena jalan ke tengah, 500m lebih lebih kuranglah jaraknya dari tempat lepak kami tu. Saya ada ambil video masa kami merendah ke tengah laut... Kalau sempat saya publish esok. Insya Allah.

 #...buat entri ni di tepian pantai yang sama.. Malam datang sekali kagi sebab mak nak pancing ikan.. Ikan tak makan umpan, kita update blog lah. .. By deway..saya cuti esok dan lusa hihi jangan jeles!






Nak berpiknik sat lagi..

..piknik kat pantai morib jer.

Pagi lagi cari bahan nak masak. Ada menu spesel..buat kari kepala ikan besar.. Ikan merah ni bukan saya masak dan bukan mamaD yang masak tapi my mak mertua yang masak.

Kali ni. ..kari berlemak sikit sebab mak letak santan.., kalau mamaD punya resipi  gulai takda santan...
Mana-mana pon ok jer...tapi belum boleh makan lagi...tunggu nanti makan reramai kat pantai...







Aku bercuti lagi..


Santai bersama mereka yang disayangi...aku masih bercuti lagi hari ni..

Kerja elok2 yer kawan2






Lama tak muncul kat sini kan!

Salam..

.. lama tak mai blog pcl ni. Taktau apa cerita yang pcl topikkan..

Kita ni lebih kepada takda masa sebab budak Mia sorang ni dah pandai nak manja2.. 
Takmau dok dalam..nak santai kat luar rumah ja sambil menunggu ibu dia balik dari kerja.


"Ada hari2 yang buatkan budak Laikha terasa hati.. manjanya telah berkongsi, merajuknya selalu sebab dia sebelum ni anak yang sangat manja.."

Layan dan tunjuk muka.. Ok babaii. semoga jangan jemu dengan blog pcl ni, terima kasih :)


Oklah.. Jumpa lagi.

~ diana.