Set Kurus Terbaik Shaklee

Set Kurus Terbaik

Set Kurus Terbaik


Pastinya Hari Raya nanti, ramai yang teringin kurus untuk bergaya bersama baju raya terbaik masing-masing. Sebagai wanita, spare part di bahagian perut, lengan dan peha amat membimbangkan jiwa dan raga. Walaupun berpuasa cukup sebulan, namun lemak-lemak degil amat sukar dibuang. Di sini CN nak berkongsi bersama anda Set Kurus Terbaik hanya dari Shaklee dengan bajet yang rendah dan mampu milik. 

Dengan Set Kurus Terbaik ini, anda bukan sahaja boleh selim melim di pagi raya, malah bertenaga sepanjang berpuasa. Tiada lagi muka lesu dan lembik ke tempat kerja kerana berpuasa. Bonus untuk ibu menyusu, bukan sahaja dapat kurus, malah susu badan bertambah-tambah dan pekat ! 

Set Kurus Terbaik


Cuma perlu diingatkan, jika anda mengambil Set Kurus Terbaik ini, pastikan anda minum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk memudahkan suplemen tersebut menjalankan tugasnya dengan mudah dan lancar. Tanpa air, siapalah suplemen yang berderet-deret ini. 

Keberkesanan sesuatu suplemen juga bergantung kepada tahap kekonsistenan pengambilan suplemen tersebut. Jika anda skip pengambilan suplemen dan makan ikut suka hati, jangan mimpilah nak dapat badan selim melim macam Fazura tu ! Semua itu perlu usaha dan kekonsistenan ye. 

Berminat untuk dapatkan Set Kurus Terbaik ini ? Hanya hubungi nombor di bawah atau anda boleh terus membeli belah di SINI>>>


Untuk maklumat lanjut tentang pembelian produk Shaklee / konsultasi / keahlian / jana pendapatan dari rumah sila hubungi CN seperti di bawah:

Email: norazimah15@gmail.com
 SMS/whatsapp : 017-4992305


TESTIMONI SET SLIMMING


Set Kurus Terbaik


Set Kurus Terbaik



Set Kurus Terbaik



~ Sharing is caring from Cikgu Norazimah ~




Pergi jauh-jauh kau wahai 'sakit mata' conjuntivitis !!



RISAU jugak nak turun ke bawah memain dengan anak anak asuhan mamaD, aku lebih selesa berada di ruang tingkat atas rumah, sudah 4 hari menghidap sakit mata, hari ni dah kira baransur baik  kurang banyak dah merah di kedua belah mata...lega rasa.

Alhamdulillah.

anak asuhan

Orang cakap masa nak dekat sembuh tu lah, baktiria semakin aktif , lagi senang nak berjangkit dengan orang lain. Aku berserah dan tawakal 'alallah..

Aku nak jugak memain dengan anak-anak, nak jugak bising-bising nyanyi-nyayi dengan Laikha, Syafi, Batrisha dan dua lagi baby yasmin dan Arman...

Kesian mamaD, nak bantu dia sementara aku ada kat rumah..bukan selalu cuti ; ini pon dah berapa tahun tak dapat 'cuti lama'.

Langkah-langkah bagi mengurangkan jangkitan sakit mata (conjuntivitis)

Aku harap aku lah orang yang last sekali kena sakit mata dalam kawasan kuarters kami tinggal ni..lepas ni pergi jauh-jauh kau wahai 'sakit mata' conjuntivitis !!

Conjuntivitis memang sukar dicegah dan cepat berjangkit, namun langkah-langkah bagi mengurangkan jangkitan merebak aku cuba patuhi ; Doktor yang aku jumpa semalam masa dapatkan rawatan cakap

"tengok mata, bertentang mata tak akan jangkit selagi kamu tak sentuh dengan tangan dan kemudian sentuh pula orang lain"

· mengelakan tangan menyentuh mata
· kerap menyuci tangan
· tidak berkongsi tuala atau sapu tangan
· elakkan daripada menggosok mata.
· Sentiasa gunakan kacamata hitam.
· jauhkan dari terdedah kepada habuk,panas dan kekotoran lain.


Jadi kesimpulannya ;

tak perlu lah 'orang sihat' risau takutkan keberjangkitan ;

macam lah kita ni kena HIV..huh !
macam lah penghidap mata setaraf dengan penyakit kusta...gerunnya !!




Pokok Cili dan Perempuan ?

kebetulan aku bercuti sakit di rumah, ada masa nak tengok pokok cili kat luar yang mamaD tanam beberapa minggu lepas.

Pokok cili yang rimbun dengan daun dan lebat buahnya.. untung beli boleh terus dapat hasil.

Sesuatu yang menghairankan ...kenapa pokok ni makin hari makin kering dan layu?
Terlebih air?
Terlebih baja?
Terlebih jaga?

tanam cili

semalam sembang pasal ni dengan kawan yang memang biasa dengan tanaman pokok cili.

dia kata pokok cili ada pantang dengan perempuan?

ada sesapa tau ? apa maksud kawan pcl tu..

Bukan fakta tapi lebih kepada Kebetulan :
Pokok cili pantang dipetik waktu perempuan datang bulan?


Q'SARRA BEAUTY SKINCARE

Q'SARRA BEAUTY SKINCARE

Produk Q'Sarra Beauty Skincare adalah produk kecantikan dari Malaysia, selamat digunakan dan dijamin berkesan serta telah mendapat kelulusan GMP Dan KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia). Tak perlu ragu-ragu jika digunakan.

produk hilangkan jeragat

Produk Q’Sarra Beauty diformulasikan dengan menggunakan bahan seperti Collagen, Serbuk Mutiara, Argan Oil,Vitamin E dan Vitamin C. Produk ini bebas dari bahan kimia berbahaya.

PERUBAHAN PADA WAJAH ANDA SEAWAL 7 HARI

Produk Q'Sarra Beauty Sesuai Untuk Semua Jenis Kulit Muka. Q'Sarra Beauty Skincare dapat membantu pelbagai jenis masalah kulit muka:-

✔ Menghilangkan kedutan
✔ Mengatasi masalah jerawat
✔ Mengatasi masalah jeragat
✔ Menyerikan kulit yang kusam
✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
✔ Menghilangkan & menyamarkan blackhead & whitehead di wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Pigmentasi atau warna kulit tidak sekata
✔ Mencerahkan & memutihkan warna kulit
✔ Meremajakan & membuatkan kulit nampak bercahaya
✔ Menegangkan kulit muka
✔ Mengatasi msalah kulit muka hangus
✔ Mengatasi kulit berminyak
✔ 100% Satisfaction

Produk Q'Sarra Beauty Skincare ini berupaya membantu anda merawat dan mencegah pelbagai jenis masalah kulit muka seperti jerawat & jeragat yang teruk,parut-parut jerawat & jeragat, white&black head,kulit kusam,kulit kering,kulit berminyak,tona tidak sekata,mencerahkan & memutihkan warna kulit dan pelbagai lagi masalah yg lain.



Tidak hairanlah mengapa pengguna Q'Sarra Beauty berpuas hati dan menjadi pengguna setia setelah mencubanya. Q'Sarra Beauty Skincare adalah produk kecantikan Bumiputera dari Malaysia dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya. Telah diakui oleh Biro Farmaseutikal Kementerian Kesihatan Malaysia.

KEISTIMEWAAN


Q'Sarra Collagen Soap Gold
produk hilangkan jeragat
  • mampu mencerahkan kulit secara semulajadi
  • mengecutkan jerawat
  • mengataasi masalah jeragat, kulit kering, kulit kusam dan wajah akan jadi lebih bersih, lembut dan tegang selepas dicuci
  • sesuai untuk semua jenis kulit
Q'Sarra Day Cream (SPF 30)
produk hilangkan jeragat
  • dapat membantu menghilangkan jeragat, bintik-bintik hitam dan parut
  • mencerahkan kulit wajah dan membantu menghilangkan kedutan di wajah
  • melindungi wajah dari sinaran cahaya matahari  dengan SPF30
  • boleh dijadikan alas bedak atau foundation bagi mencegah debu dan kotoran pada wajah
  • sesuai untuk semua jenis kulit
Q'Sarra Night Cream
produk hilangkan jeragat
  • membuang sel-sel kulit mati
  • merawat pada waktu malam dengan kulit lebih halus dan tegang
  • menghapuskan jeragat, jerawat, parut dan pigmentasi
  • melembabkan dan mengebukan kulit
  • memberi kelembapan pada kulit muka
  • mengecilkan Pori-pori
  • mengembalikan keremajaan kulit
  • anti kedutan
  • mencerahkan Kulit muka
  • sesuai untuk semua jenis kulit

CARA-CARA PENGGUNAAN SET Q’SARRA BEAUTY SKINCARE

  1. Basuh muka & leher guna soap collagen gold  Q’sarra Beauty. Jika anda memakai mekap seperti foundation atau compact powder, cuci muka dengan soap collagen gold Q;sarra Beauty ulang cara yang sama sebanyak 2kali (double cleanse) kerana siap collagen gold Q’sarra Beauty mampu mencuci dengan bersih make-up anda tanpa mengguna make-up remover.
  2. Olehkan(sapukan) Day Cream  Q’sarra Beauty  keseluruh wajah dan leher. Day Cream Q’sarra Beauty  juga boleh disapukan dikelopok dan kawasan mata. Tidak perlu sapuan yang terlalu tebal kerana kulit wajah hanya menyerap apa-apa krim dalam kuantiti yang memadai dan diperlukan sahaja, yang selebihnya tidak akan memberi apa-apa manfaat dan membazir sahaja.
  3. Pada waktu malam, ulangi cara 1 diikuti dengan sapuan night cream Q’sarra Beauty keseluruh wajah dan leher. Sebaiknya sapuan night cream Q’sarra Beauty ini dilakukan 1 jam sebelum tidur. Night cream Q’sarra Beauty juga boleh disapukan dikelopok dan kawasan mata. Tidak perlu sapuan yang terlalu tebal kerana kulit wajah hanya menyerap apa-apa krim dalam kuantiti yang memadai dan diperlukan sahaja, yang selebihnya tidak akan memberi apa-apa manfaat dan membazir sahaja.

Testimoni pelanggan:

produk hilangkan jeragat

produk hilangkan jerawat

produk hilangkan jerawat

Tempahan dan Pertanyaan

Sebarang tempahan dan pertanyaan, boleh hubungi terus nombor ini melalui aplikasi Whatsapp ataupun mesej

produk hilangkan jerawat